Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Oύτε στη Δ’ ούτε στη Γ’ Εθνική

Ένα μέρος των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παρέδωσε στο Δημαρχείο της πόλης ο μεγαλομέτοχος Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

 

Mε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης με την αντιδήμαρχο, κ. Νατάσα Οικονόμου, ο Μποτσίβαλης τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να κλείσει ορισμένα στόματα που κάνουν λόγο για ύπαρξη παρένθετων προσώπων.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις που θα κάνει η βολιώτικη ΠΑΕ, ενώ υπογράμμισε ότι όσο αυτός είναι πρόεδρος η ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Δ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Μποτσιβάλη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που συμπαραστέκονται σε μία ομάδα που αγωνίζεται για όλο το Βόλο. Με έχουν διαβεβαιώσει πολιτικοί φορείς, οι φίλαθλοι ότι είναι στο πλευρό μας. Δυστυχώς παίρνονται κάποιες αποφάσεις που δεν μπορώ να τις χαρακτηρίσω. Δεν μπορεί η ΕΠΟ να προλαμβάνει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και να δίνει εντολή να δίνουν τα δελτία στους παίκτες μέχρι τις 14 Οκτώβρη.

Οι επόμενες κινήσεις μας είναι να πάμε στη FIFA, στο CAS. Επειδή διαρρέουν διάφορες πληροφορίες ότι θα συμμετάσχουμε στη Δ’ εθνική, να πω ότι τίποτα δεν είναι αληθές. Όσο εγώ είμαι πρόεδρος και θα μείνω μέχρι το τέλος και μιλάμε μόνο αν η ομάδα είναι στη Super League, δεν πρόκειται να γίνει .

Υπάρχουν κάποιοι που μας πολεμούν και έχουν συμφέροντα. Δεν νομίζω κάποιες ομάδες να στηρίζονταν στο αν θα έπαιρναν έναν, δύο ή τρεις παίκτες και θα έσωζαν μία κατάσταση χρησιμοποιώντας τους σε ένα αγώνα.

Οι αποφάσεις είναι προκατειλημμένες και θέλουν να μας απελπίσουν και να μας εξοντώσουν. Δεν θα ακολουθήσουμε τη γραμμή τους, θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος σε πολιτικό και αθλητικό δικαστήριο. Το δίκιο το έχουμε με το μέρος μας.

Έχουμε την άδεια από την ΕΠΟ για τη σεζόν 2011-12. Επίσης στηριζόμαστε και στην προκήρυξη που έβγαλε η Super League και δεν αναφέρεται πουθενά για το πιστοποιητικό της ΕΕΑ».
Για το σκοπό της επίσκεψής του στο Δημαρχείο της πόλης: «Ενημέρωσα την κ. Οικονόμου για την πορεία της ομάδας και τι περιμένουμε αύριο. Ο Δήμαρχος και όλη η πολιτική ηγεσία είναι στο πλευρό μας με μηνύματα που λαμβάνω, ενώ έχω μιλήσει και τηλεφωνικά.

Με την επίσκεψή μου ήθελα να αποδείξω στον Δήμαρχο ότι δεν “παίζουμε” και δεν είμαστε παρένθετα πρόσωπα, όπως αφήνουν ορισμένοι να εννοηθεί. Ήθελα να του παραδώσω ένα μέρος των μετοχών και να τις κρατήσει ο Δήμαρχος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, εφόσον φυσικά είμαστε στη Super League. Αύριο που θα έρθει ο κ. Σκοτινιώτης θα τις καταθέσουμε, ώστε να φυλάσσονται σε μία θυρίδα μέχρι το τέλος. Αν πέσουμε βέβαια δεν θα έχουν καμία αξία».

Για το αν θα δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στη Δ’ Εθνική: «Ο Ερασιτέχνης μπορεί μόνος του να βάλει την ομάδα να παίξει στη Δ εθνική. Εμείς δεν θα παίξουμε το “χαρτί” της ΕΠΟ να δηλώσουμε ότι θα παίξουμε στη Δ’ Εθνική και να βγάλουμε μόνοι μας απόφαση πριν μάθουμε αυτή της Επιτροπής Εφέσεων. Να προκαταβάλουμε την απόφαση; Τότε γιατί πήγαμε στην ΕΠΟ;

Και σαν ΠΑΕ δεν μπορούμε να πάμε στη Δ΄ Εθνική. Μόνο τον προϋπολογισμό μίας ΠΑΕ να σκεφτείτε δεν μας φτάνει ούτε στη Δ’ ούτε στη Γ’ Εθνική. Ακόμη και στη Β’ με το ζόρι θα βγαίνει. Άρα δεν μπορούμε να λέμε ότι πάμε στη Δ’ Εθνική και να αναλάβουμε ευθύνες που δεν θα μπορούμε τις βγάλουμε εις πέρας ούτε σε πέντε χρόνια. Μόνος του ο Ερασιτέχνης μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»
.

Για την υπόθεση στην UEFA: «Και μόνο που μας εξετάζει είναι υπέρ μας».

Για το αν η ΠΑΕ θα καταθέσει αγωγές: «Μετά την αυριανή απόφαση, αν είναι αρνητική, θα το κυνηγήσουμε με όλα τα ένδικα μέσα όποια και αν είναι αυτά, εντός και εκτός Ελλάδας».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...