Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

H νέα πρόκληση του Πλατινί

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα "Tribune de Geneve" η νέα πρόκληση - μπελάς για τον Μισέλ Πλατινί και την UEFA μετά την Σιόν , ακούει στο όνομα Ολυμπιακός Βόλου!
Η ελβετική εφημερίδα με εκτεταμένο της άρθρο αναφέρει το ιστορικό του αποκλεισμού του Ολυμπιακού Βόλου από το Europa League και τις εξηγήσεις που καλείται να δώσει ο Μισέλ Πλατινί στο CAS.


«Ο Πλατινί δήλωσε στην Αθήνα πως κάθε ενέργεια της UEFA θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Ελληνικής δικαιοσύνης.Οι δηλώσεις αυτές ξεχάστηκαν στα μέσα Αυγούστου όταν ο Ολυμπιακός Βόλου κλήθηκε να αντιμετωπίσει της Παρί Σεν Ζερμέν στα play-offs των ομίλων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ελβετός συντάκτης.


«Η UEFA αγνόησε πως η πρωτοβάθμια απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής είχε αλλάξει και "έστρωσε" τον δρόμο της Γαλλικής Παρί βάζοντας στην θέση του Ολυμπιακού μια αδύναμη ομάδα του Λουξεμβούργου» ,αναφέρει το άρθρο.


Η Ελβετική εφημερίδα μάλιστα επικοινώνησε με την UEFA η οποία χαρακτηριστικά δεν απάντησε ποτέ στα ερωτήματα που τέθηκαν.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...