Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Δωσανε" τον Μποτσιβάλη στον Γερουλάνο;

Δημοσίευμα του magnesianews.gr δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το παρασκήνιο του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου από την ΕΕΑ του Γερουλάνου.






Εμείς παραθέτουμε το δημοσίευμα χωρίς να επιτρέψουμε σχόλια αναγνωστών,σεβόμενοι το γεγονός  πως κάποιοι δεν επιθυμούν να μαθαίνουν τις απόψεις του κόσμου για το άτομό τους.

"Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται για χρόνια στην ομάδα και την αγαπούν, πήγαν και επισκέφτηκαν πριν από λίγες ημέρες πολιτικό της περιοχής μας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συζήτηση έγινε για να μάθουν οι Ολυμπιακοί ποιοι έφταιξαν. Η συζήτηση είχε ονόματα και ενέργειες που έγιναν από το Βόλο προς το κέντρο για να πέσει ο Ολυμπιακός και τελικά όπως ειπώθηκε ήταν αυτοί που καταζητούνται για να κρεμαστούν.

Όπως ήταν φυσικό, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μετέδωσαν την είδηση και τις τελευταίες ημέρες στοχοποιήθηκε αρχικά ο Γιάννης Στάμος, πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και λίγο μετά ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας Θαν. Παπαγιάννης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρεκλίδης.



Τα άλλα ονόματα ακούγονταν στην πιάτσα. Στην αφίσα καταζητούνται, εκτός των προαναφερθέντων, ο δικηγόρος Πέτρος Καιμακάμης, ο πρώην βουλευτής Λ. Τζανής, ο αντιδήμαρχος Παντελής Πελεκάνος και ο βουλευτής Κ. Καρτάλης και ακόμη ένας που παρουσιάζεται με ερωτηματικό και είναι πρώην μέλος της πρώην διοίκησης της ΠΑΕ."






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...