Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Μαύρη μέρα....


Μετά  την σημερινή εκπνοή της προθεσμίας δήλωσης  συμμετοχής στην Δ’ Εθνική,ο Ολυμπιακός Βόλου για πρώτη φορά στην 74χρονη ιστορία του μένει, έστω και προσωρινά, χωρίς συμμετοχή σε εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.


Η επιλογή της ΠΑΕ ήταν εξαρχής ξεκαθαρισμένη  : Η ομάδα να μην αγωνιστεί πουθενά από την ώρα που κανένα αθλητικό δικαιοδοτικό όργανο δεν την έχει υποβιβάσει και να διεκδικήσει μέσω της Ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.
Η ιστορία θα δείξει αν η απόφαση αυτή δικαιώσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Πάντως  η  μη συμμετοχή του Ολυμπιακού σε κανένα πρωτάθλημα οφείλεται και στην εικόνα διάλυσης που υπάρχει στον ερασιτέχνη, του οποίου το τελευταίο που θα σκεφτόταν οι άνθρωποί του, θα ήταν να «κατεβάσουν» ομάδα ποδοσφαίρου.
Η σημερινή μέρα αποτελεί σε κάθε περίπτωση την πιο μαύρη μέρα στην ιστορία του συλλόγου όσον αφορά το ποδοσφαιρικό της τμήμα. Μια μέρα στην οποία φτάσαμε μετά την ανυπαρξία ουσιαστικής αντίδρασης της πόλης στις πραξικοπιματικές μεθόδους τις οποίες ακολούθησε ο υπουργός με το όνομα Γερουλάνος και οι διορισμένοι του.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...