Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Παρενέβη και στο Εφετείο ο Γερουλάνος

Όπως το VolosFans από χθες σας ενημέρωσε το Υπουργείο Πολιτισμού προσπαθεί αν παρέμβει με κάθε τρόπο στην δικαιοσύνη.
Την Τρίτη η απόφαση...
Η προσφυγή του Γερουλάνου κατά της απόφασης με την οποία είχε μπλοκάρει το διοικητικό εφετείο την αντικατάσταση των δύο ομάδων εκδικάστηκε με την παρέμβαση και της Super League, αφού ο νομικός της σύμβουλος, Γιάννης Οικονομάκης, ζήτησε την επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης απόφασης.

Παρέμβαση έκανε και εκπρόσωπος του Λεβαδειακού, ο οποίος υποστήριξε την πλευρά του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς αν αρθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εξεταστεί ο φάκελός του από την ΕΕΑ για να πάρει θέση στη Super League.

Στις τρεις πλευρές δόθηκε προθεσμία ώστε τη Δευτέρα να υποβάλλουν τις θέσεις του μέσω υπομνημάτων και την Τρίτη, το διοικητικό εφετείο θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να εκδώσει την απόφασή του.

Σε περίπτωση που αρθεί η απαγόρευση για την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου, αυτομάτως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα εκδώσει τις αποφάσεις της για την αδειοδότηση ή μη του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, σύμφωνα με το αίτημα της Super League. Αν οι ομάδες αυτές πάρουν άδεια, τότε η Super League θα συμπληρώσει τα κενά και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με τη φυσιολογική του μορφή των 16 ομάδων. 

Αν όμως το διοικητικό εφετείο απορρίψει την προσφυγή του Υπουργείου Πολιτισμού, τότε όλα δείχνουν ότι η Λίγκα θα προχωρήσει σε διεξαγωγή πρωταθλήματος με 14 ομάδες.Βέβαια αυτό έχει αντικειμενικές δυσκολίες αφού στο παραπάνω ενδεχόμενο πρέπει να συμφωνήσει και η συνδρομητική τηλεόραση.

Το θέμα αυτό αναμένεται να συζητηθεί και στη διάρκεια του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Super League, όπου δεν αποκλείεται να ληφθεί και σχετική... προειδοποιητική απόφαση.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...