Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Το προφίλ των αντιπάλων του Ολυμπιακού Βόλου


Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στα play offs του Europa League μία από τις Ρόμα (Ιταλία), Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Άντερλεχτ (Βέλγιο), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία).

Η Ρόμα τερμάτισε έκτη στη Serie A και το καλοκαίρι άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς με τη σκυτάλη να περνά από την οικογένεια Σένσι (που από το 1993 είχε την πλειοψηφία μετοχών) στον Ιταλοαμερικανό Τόμας Ντι Μπενεντέτο. Νέος προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε.

 Η Παρί Σεν Ζερμέν τερμάτισε τέταρτη στο γαλλικό πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ένα γκρουπ επιχειρηματιών από το Κατάρ και προχώρησε σε ηχηρές μεταγραφές όπως των Παστόρε, Σισόκο και Ματουιντί. 

Η Άντερλεχτ, ομάδα με μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη, τερμάτισε τρίτη στο Βέλγιο. 

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου, έκτη στο περασμένο ρουμανικό πρωτάθλημα και φιναλίστ στο Κύπελλο, απέκλεισε στον τρίτο προκριματικό γύρο την κροατική Βαράζντιν (2-2 εντός, 2-1 εκτός).

 Η Ρόζενμποργκ είναι πρωταθλήτρια Νορβηγίας, στον δεύτερο προκριματικό του Champions League απέκλεισε την ισλανδική Μπρέινταμπλικ (5-0 εντός 0-2 εκτός), αλλά στον τρίτο αποκλείστηκε από την τσεχική Βικτόρια Πλζεν με δύο ήττες (0-1, 2-3).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...