Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ποδόσφαιρο και.... Πράσινα Άλογα στο κάμπο

Το δημόσιο ξεκατίνιασμα μέσω επιστολών ανάμεσα στη ΠΑΕ Αελ 1964 και την εταιρία που ανέλαβε τη κατασκευή του γηπέδου της, σε συνδιασμό και με το λουκέτο που έβαλε ο Πηλαδάκης στο "παλατάκι της αγροτιάς" λίγους μόλις μήνες μετά τα εγκαίνιά του, αποδυκνύει για μια ακόμα φορά τη τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του κάμπου.

Και όπως λέει και η παροιμία "ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται".Όλοι γνωρίζουν ότι ο υποβιβασμός της αελ ισοδυναμεί με ταφόπλακα.Τα δάνεια στον Παναθηναϊκό τρέχουν,οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες-παλτά παραμένουν απλήρωτοι,οι προσφυγές διαδέχονται η μια την άλλη και ο Βασιλάκης Καϊλας του Ελληνικού ποδοσφαίρου (κατα κόσμον Κώστας Πηλαδάκης) σφυρίζει αδιαφορα....Ή μήπως όχι?????????????????

Η χρονική περίοδος που έσκασε το σκάνδαλο με τις κασσέτες και τα στημένα ήταν ιδανική, και η πρώτη ομάδα που θέλησε να το εκμεταλευτεί ήταν η συνήθης ύποπτη...Κόντρα στους νόμους, η Πρωταθλήτρια της Ντόπας βρέθηκε να διεκδικεί με νέο Προεδρικό διάταγμα κάτι το οποίο δεν αξίζει.


Ο Μεγάλος της Αδερφός (Παναθηναικός) πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον πόλεμο λάσπης.Οι λόγοι φυσικά προφανής....Αν η Πράσινη Φιλλιπινέζα υποβιβαστεί-έτσι όπως πρέπει, γιατί εκεί πραγματικά ανήκει- τα δάνεια στον Βγεννόπουλο δε θα ξεπληρωθούν ποτέ,οπότε η συνεργασία των 2 ΠΑΕ θα λήξει μάλλον άδοξα......

Η χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους.Μερικοί λένε ότι το δικαστήριο θέλει χρόνο για να επεξεργαστεί τα στοιχεία -πράγμα που μας συμφέρει καθώς πουθενά δε προκύπτει εμπλοκή της ομάδας στο σκάνδαλο-.Κάποιοι άλλοι,θεωρούν ότι οι δικαστές θέλουν να εκμεταλευτούν τη καλοκαιρινή ραστώνη έτσι ώστε "κάτω απο το τραπέζι" να περάσουν τη γραμμή Πατέρα-Βγερννόπουλου.


Όπως και να έχει,εμείς σαν φίλαθλοι της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ,πρέπει να συνεχίσουμε τις κινητοποιησεις και να εντείνουμε τις πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ



Ο Λογοκλόπος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...