Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Σας περιμένουμε στον Βόλο...

«Ελάτε στον Βόλο να μας τιμήσετε για να μάθετε πως τα...στήνουμε»,τονίζουν με νόημα σε ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys με αφορμή τα όσα «τραβάει» ο Ολυμπιακός λόγω της στάσης της Πολιτείας.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

«Χθες στην οδό Ιωλκού, μια εκ των κεντρικών οδών της πόλης του Βόλου, στο σημείo που εδρεύει σύνδεσμος φιλάθλων προσκείμενων στον Παναθηναϊκό, επικρατούσε σιγή – θλίψη – μιζέρια και στεναχώρια. Αυτά τα συναισθήματα οφειλόταν σε μία ντροπιαστική ήττα της ομάδος τους, που μας ρεζίλεψε διεθνώς για άλλη μια φόρα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Οι μοναδικοί που παραμένουν περήφανοι είναι τα γνωστά κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Νικητιάδης, Γερουλάνος, Μόσιαλος και λοιποί. Είναι οι σημαιοφόροι της επιλεκτικής και νοθευμένης κάθαρσης, που δεν θέλουν στο προσκήνιο ομάδες σαν τον Ολυμπιακό Βόλου, που καθαρά και επ’ ωφελεία του ελληνικού ποδοσφαίρου απέκλεισε δύο ομάδες στην Ευρώπη , δίνοντας τόσους πόντους στη χώρα μας, όσους δεν έχει δώσει κατά την τελευταία δεκαετία, ένας εκ των εκλεκτών της συντεταγμένης πολιτείας, ονόματι Παναθηναϊκός.

Βλέπετε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, πέτυχε αυτό, που ο κατ’ ευφημισμό «πρέσβης» δεν πέτυχε επί σειρά ετών. Να συμβάλει δηλαδή με τις νίκες του στην αναρρίχηση της Ελλάδας στην δέκατη θέση του πίνακα τηςUEFA. Και το πέτυχε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, όπου αγωνίστηκε, αξιοπρεπώς και καθολικώς χειροκροτούμενος, μέσα σε ενάμιση μήνα!!! Η πράσινη συμπαιγνία πολιτικών και ποδοσφαιρικών συνεταίρων, δεν ήθελε μια Π.Α.Ε. της περιφέρειας, με την οργάνωση και την αγωνιστικότητα, της ομάδας της Μαγνησίας, να διεκδικεί και να κατακτά με τον πιο καθαρό τρόπο, σεβαστό μερίδιο, από το τραπέζι, που χρόνια ολόκληρα, αυτοί στρώνουν και αυτοί τρώνε.

Κύριοι, της χωρίς λαϊκά ερείσματα πλέον κυβέρνησης, αφού χρεώσατε το δημόσιο ταμείο με τα «χαρισμένα» χρέη των «μεγάλων» της Αθήνας και τα μετακυλήσατε στις πλάτες των φορολογουμένων, αφού δωρίσατε γήπεδα σε ομάδες, αφού κάνατε δεκτά πλαστά πιστοποιητικά άλλων Π.Α.Ε., τώρα ετοιμάζεστε να κόψετε νόμιμες χορηγήσεις σε ομάδες, που ΜΟΝΟ εσείς αναπόδεικτα και αίολα, αποφασίσατε, ότι παρανόμησαν στήνοντας παιχνίδια και προκαθορίζοντας αποτελέσματα. Σπεύδω δε να διευκρινίσω, πως τα χρήματα που θα στερήσετε, δεν είναι δωρεά ή προσφορά, αλλά ανταπόδοση για την κίνηση υγιών και άμεσα φορολογήσιμων κεφαλαίων, που αν δεν υπήρχε ο κύκλος εργασιών του ποδοσφαίρου, δεν θα τα εισέπραττε ποτέ η πολιτεία!

Η δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο κόσμος του, οι περήφανοι και αξιοπρεπείς Βολιώτες, που εσείς στοχοποιήσατε και σφόδρα αδικήσατε. Είναι ο κόσμος που διατράνωσε τα δίκαια του τόπου του και της ομάδας του, προ ημερών στις εγκαταστάσεις του Γουδίου, όπου εδρεύει η Ε.Π.Ο. στην Αθήνα.

Εχθές στις 18 Αυγούστου, στερήσατε φασιστικά, με τις σχετικές πιέσεις προς την UEFA, την απόλυτη χαρά, τη μέγιστη ικανοποίηση μια ομάδας της περιφέρειας. Να μη δρέψει τους καρπούς χρόνων πολλών, φιλοξενώντας στην όμορφη πόλη μας, τους χιλιάδες των Παριζιάνων, που θα εξέδραμαν στα πλαίσια των play off της φετινής διοργάνωσης του Europa League. Αυτός ο κόσμος … ήταν μικρός και έγινε μέγας, χάρη κυρίως στις επιτυχίες της ομάδας μας αλλά και λόγω των αισθημάτων της κατάφορης αδικίας και του ανελέητου πολέμου σας. Αυτός ο κόσμος στο εξής θα είναι πάντα αρωγός στην ομάδα, όπως ήταν από το 1937 που ιδρύθηκε ο Βολιώτης Ολυμπιακός. Αυτός ο κόσμος, είναι επιλογή σας, να είναι πλέον απέναντι σας και θα σας περιμένει τις επόμενες μέρες στο Βόλο, να έρθετε για να «τιμήσετε» τη μεγάλη διεθνή κολυμβητική διοργάνωση, που θα διεξαχθεί με το πλήθος των Βολιωτών εθελοντών και θεατών. 

Τότε λοιπόν, θα σας αποκαλυφθεί με πραγματικά στοιχεία και όχι χαλκευμένα, το πως «στήνουμε» εδώ στο Βόλο. Αξιότιμοι κύριοι, που χωρίς αιδώ και φιλότιμο, την ώρα που η Ελλάδα στενάζει από σωρεία προβλημάτων, έχετε κάνει πρωτεύοντα σκοπό της πολιτικής σας, τον αφανισμό της καλύτερης αυτή τη στιγμή ομάδας της ελληνικής περιφέρειας, στερώντας, από το φόβο σας, την πιθανότητα να γίνει η καλύτερη της …Ελλάδας!!!»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...