Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Μην εξοντώνετε μία ομάδα, που έχει μία ολόκληρη πόλη πίσω της.

Επιστολή προς τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ απέστειλε ο Αχιλλέας Μπέος, όπως έχει διαρρεύσει στον Τύπου.
Στην επιστολή, ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν στοιχεία-πειστήρια για την καταδίκη των «ερυθρόλευκων» και τη δική του και ζητάει από την επιτροπή να δικάσει με κατά συνείδηση κρίση και να μείνει ανεπηρέαστοι από κάθε πολιτική πίεση εντυπωσιασμού, αποπροσανατολισμού και δημοσιογραφικών σκοπιμοτήτων.

Αναλυτικά η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου, αναφέρει:

«Σε ένα έγκλημα (φόνου) πρέπει να βρούμε εκτός από τον δολοφόνο, το όπλο και το πτώμα ως στοιχεία-πειστήρια. Σε μία διακίνηση ναρκωτικών πρέπει να βρεθούν τα ναρκωτικά ως στοιχεία-πειστήρια. Σε μία ληστεία να βρεθούν τα κλοπιμαία και αυτοί που τη διέπραξαν ως στοιχεία-πειστήρια.

Στην περίπτωση της υποτιθέμενης δωροδοκίας και της εμπλοκές του Ολυμπιακού Βόλου, πρέπει να βρεθεί ποιος δωροδόκησε ποιον, πόσο πήρε αυτός, πότε τα πήρε και ποιος κατήγγειλε ότι τα έδωσε.

Σε ένα στημένο αγώνα, πρέπει να υπάρχουν εμπλεκόμενοι διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες. Ποια μαρτυρία, έγγραφο, γενικότερα ποιο στοιχείο υπάρχει για προσυνεννόηση συγκεκριμένου αγώνα και αποτελέσματος; Ποιος είναι αυτός που έχει καταθέσει κάτι τέτοιο; Ποια είναι τα αντίστοιχα στοιχεία-πειστήρια;

Κύριοι, οι μάσκες και πάλι έπεσαν. Μέχρι και ο μοναδικός «αξιόπιστος μάρτυρας» Αλέξης Κούγιας παραδέχθηκε και χθες, ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ: «Δεν ξέρω, δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία, το λέγανε στην πιάτσα».

Κύριε Θέμελη,
Πρόεδρε της Πειθαρχικής Επιτροπής και κ.κ. Βλάσση και Ανδριανόπουλε μέλη αυτής,
Αποφασίστε βάσει αποδείξεων και πραγματικών περιστατικών όπως συμβαίνει σε όλες τις δίκαιες δίκες, με κατά συνείδηση δικαστική κρίση και μείνε ανεπηρέαστοι από κάθε πολιτική πίεση εντυπωσιασμού, αποπροσανατολισμού και δημοσιογραφικών σκοπιμοτήτων.

Εγώ έχω ήδη στοχοποιηθεί και πληρώνω την επιλεκτική «κάθαρση» και δίωξη με την άδικη προσωρινή μου κράτηση στις φυλακές Ναυπλίου.

Μην εξοντώνετε μία ομάδα, που έχει μία ολόκληρη πόλη πίσω της.

Με εκτίμηση
Αχιλλέας Μπέος
»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...