Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ασεβής ο Πιλάβιος!

Λάβρος ο Μπατζιάκας για την ΕΠΟ.
«Ασεβής ο Πιλάβιος»,δήλωσε στο Spor-Fm Βόλου.
«Μας υποβιβάζουν για τα μάτια του κόσμου παραβιάζοντας τον ΚΑΠ.Τεράστια η πολιτική πίεση.»
Επιβεβαίωσε την είδηση του VolosFans περί παραίτησης!


Την λύπη του για την ασέβεια που έδειξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κος Μπατζιάκας.
«Τον έχω πάρει 17 φορές από το πρωί και δεν απαντάει.Δεν σέβονται μια ολόκληρη πόλη!Είναι καθαρά μια πολιτική απόφαση από την κυβέρνηση.Έγιναν παραβιάσεις του ΚΑΠ κατά κόρον.Αποφάσισαν να υποβιβάσουν δύο ομάδες για τα μάτια του κόσμου.Για να νομίζουν όλοι πως κάνουν κάθαρση.Αυτά που είπε ο Οικονομίδης είναι κουραφέξαλα.Η πολιτική πίεση ήταν τεράστια για να υποβιβαστούμε.Ξέρω πράγματα τα οποία δεν λέγονται.Θα τα πω όταν θα έρθει η ώρα.Είμαι απογοητευμένος από το ποδόσφαιρο.


Ο Πιλάβιος είναι ασεβής!Σνομπάρισε όλη την πολιτική ηγεσία του Βόλου.Πήγε στα μπουζούκια με τον Πηλαδάκη και έβαλε δύο πόλεις να σκοτώνονται.Είναι ασέβεια τεράστια.


Παράλληλα, ο κ. Μπατζιάκας αποκάλυψε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Οικονομίδη ο τελευταίος τον ρώτησε με υπονοούμενα: «Τα αποτελέσματα που φέρνει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Ευρώπη λες να είναι και αυτά στημένα;! Κατάλαβε από ποια πλευρά το είπε»!
Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο της παραίτησης και ίσως να το πράξω.Προς το παρών μια ψήφος είναι πολύτιμη για το καλό του Βόλου.Θα δούμε τι θα γίνει από την Παρασκευή.Θα προσφύγουμε στα διακστήρια.Ο ΟΦΗ  έπρεπε να αποβληθεί.Παραβίασαν το ΚΑΠ γιατί φοβήθηκαν!
Να είμαστε όλοι εκεί αύριο.Ο Θεός να βοηθήσει.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...