Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Στον δρόμο για τον Βόλο ο Καρντάτσιο!

Με την πτήση της Iberia από Μαδρίτη έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Ματίας Καρντάτσιο.
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό»,δήλωσε.

Στον Βόλο θα βρίσκεται το βράδυ ο πρώην παικταράς της Μίλαν και διεθνής της Εθνικής Ουρουγουάης.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να μεταβεί στην Νέα Σμύρνη για να συναντήσει τους νέους συμπαίκτες του σήμερα.


Ο παίκτης μίλησε κατά την άφιξή του στο onsports στο οποίο δήλωσε:

«Αισθάνομαι πολύ ωραία για την ευκαιρία που μου δίνεται στην καριέρα μου. Είναι μια ευκαιρία να δείξω πολλά πράγματα και θα προσπαθήσω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Θέλω να γνωρίσω το νέο μου προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να προσφέρω στον Ολυμπιακό Βόλου.Μου αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή, να έχω τη μπάλα στα πόδια μου να τρέχω με αυτή στο γήπεδο και μου αρέσει να κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει νίκες».

Το βιογραφικό του
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Νασιονάλ ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Μεξικανική Ατλάντε έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα Απερτούρα και 7 στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα. Το 2008 είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη Μίλαν για 2.000.000 ευρώ, αλλά έκανε μόνο μία συμμετοχή στη Serie A και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2009 για να πάει στην Μπάνφιλντ.

Ο γεννημένος στις 2/10/1987 ποδοσφαιριστής (ύψος 1,75μ.) έχει και μία συμμετοχή με την εθνική Ουρουγουάης.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...