Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

«Δεν θα γίνουμε εξιλαστήριο θύμα»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο στο φιλικό της Τετάρτης με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.
Αναλυτικά:


«Δυστυχώς η χρονιά για όλους εμάς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Ωστόσο το συναίσθημα που κυριεύει όλους μας δεν είναι η στεναχώρια αλλά η αποφασιστικότητα. Αποφασιστικότητα για δράση ενάντια σε όλους οι οποίοι ονειρεύονται την τιμωρία της ομάδας μας. Αποφασιστικότητα για συσπείρωση γύρω από τη μεγάλη μας αγάπη. Αποφασιστικότητα για να στηρίξουμε τον ερυθρόλευκο εκπρόσωπο της πόλης μας.
Την προσεχή Τετάρτη καλούμαστε να κατακλύσουμε το ΕΑΚ στο πρώτο επίσημο φιλικό της ομάδας μας με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στις 20:00. Καλούμαστε να δώσουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης στα παιδιά που θα κρατήσουν το βάρος της εκπροσώπησης της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας πρέπει να νοιώσουν πως ο Βόλος είναι πραγματικά το νέο σπίτι τους.

Με τη φωνή μας και το τραγούδι μας πρέπει να σβήσουμε τον κακόβουλο ήχο των Αθηναϊκών Σειρήνων που δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε για να μείνει. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως ένα πρώτο μήνυμα προς όλους εκείνους που θα σκεφτούν να βλάψουν την ομάδα μας για δεύτερη φορά μέσα σε μια 10ετία.

Το πάθημα μας έγινε μάθημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να ξαναγίνει το εξιλαστήριο θύμα της «ποδοσφαιρικής αναμόρφωσης». Ο αγνός φίλαθλος κόσμος του Βόλου επαγρυπνά και θα προστατεύσει με κάθε τρόπο την ομάδα μας. Όλοι στο Γήπεδο».

Tην Τετάρτη 6 Ιουλίου 2012 και ώρα 20.00 στο ΕΑΚ Βόλου, η ομάδα μας υποδέχεται την Λοκομοτίβ για ένα διεθνές φιλικό αγώνα. Καλούμε όλους τους Βολιώτες να έρθουν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν την ομάδα μας πριν τον Ευρωπαϊκό της αγώνα και για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά των Αθηναϊκών Σειρήνων που δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε για να μείνει. Και αμέσως μετά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ να κάνουμε τη μηχανοκίνητη πορεία των φιλάθλων της ομάδας προς το Δημαρχείο Βόλου με μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ".
Καλούμε το Δήμαρχο, το Περιφερειάρχη, όλους τους Βουλευτές και τους φορείς, καλούμε τις χιλιάδες αγνούς φιλάθλους της ομαδάρας μας να δώσουν δυναμικό παρών ώστε να μη σκεφτεί κανείς να βλάψει τον Ολυμπιακό Βόλου για δεύτερη φορά μέσα σε μία 10ετία.

Το πάθημα μας έγινε μάθημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να ξαναγίνει το εξιλαστήριο θύμα της «ποδοσφαιρικής αναμόρφωσης». Ο αγνός φίλαθλος κόσμος του Βόλου επαγρυπνά και θα προστατεύσει με κάθε τρόπο την ομάδα μας. Την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 20:00 όλοι στο Γήπεδο και μετά στην πορεία προς το Δημαρχείο.

"ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ" αλλιώς θα δείτε την Ελλάδα κομμένη στα δύο και το λιμάνι του Βόλου αποκλεισμένο για μήνες!

Κοινή ανακοίνωση όλων των Συνδέσμων των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου
Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΟΒ, Athens Club
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...