Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μητρόπουλος: «Ό,τι πήραμε, το πήραμε στο γήπεδο»

«Πήγαμε με αυτόματο πιλότο»,δήλωσε ο Πάυλος Μητρόπουλος σε ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών.
Οι δηλώσεις του αναλυτικά:


-Για την νίκη κόντρα στη Ραντ:
«Οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν ξαναπαίξει σε παιχνίδι Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι μια μεγάλη εμπειρία. Έλεγα και πριν το παιχνίδι πως πρέπει να απολαύσουμε την πρώτη μας εμφάνιση και το κάναμε. Η 11άδα μας σχεδόν η ίδια με την περσινή. Δεν είχαμε αλλαγές. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Ουσιαστικά πήγαμε με… αυτόματο πιλότο από την περσινή σεζόν».

-Για τον Χάβι Γκραθία:
«Μας έχει προσθέσει αρκετά την επιθετική τακτική. Δουλεύουμε αρκετά στον τομέα αυτό. Φέτος με τον νέο προπονητή θα παίξουμε προσπαθώντας να έχουμε την πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή. Φυσικά, θα μας βγουν και οι αντεπιθέσεις».

-Για τον υποψήφιο αντίπαλο της ομάδας στο νέο προκριματικό γύρο για το Europa League:
«Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο. Ακόμη δεν έχουμε περάσει, έχουμε ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και σε αυτό και τότε δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Νομίζω ότι οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι στα μέτρα μας. Αν περάσουμε, νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα».


-Για τα «στημένα» και το ενδεχόμενο υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου:
«Εμείς από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε το θέμα, προσπαθούμε να μην το συζητάμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στις προπονήσεις. Είναι άδικο να έχει η ομάδα αυτές τις κυρώσεις. Στεναχωρήθηκα αρκετά όταν το άκουσα. Στεναχωρήθηκα γιατί ό,τι πήραμε σαν ομάδα, το πήραμε μέσα στο γήπεδο. Θα είναι άδικο εάν υπάρξουν τέτοιες κυρώσεις».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...