Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Γράφουμε ιστορία...

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έγραψε ιστορία με τη νίκη του επί της Ραντ στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο του Europa League, εξέφρασε ο Αλβάρεζ Λεάντρο Μιγκέλ.
Μιλώντας σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό  o Aργεντινός αμυντικός χαφ της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να προχωρήσει στο θεσμό.

Αναλυτικά:

Για την νίκη επί της Ραντ: «Ακόμα μια φορά γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός Βόλου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά που ήρθαν εκεί να μας δουν. Επιστρέψαμε το πρωί στις 4 και γύρω στα 400 άτομα ήρθαν να μας υποδεχθούν.»

Για το γεγονός ότι η ομάδα διατηρεί τον περυσινό κορμό: «Οι πιο πολλοί από εμάς είμαστε στην ομάδα από την Β’ Εθνική. Από Β΄ Εθνική μέχρι το Εuropa League έχουμε κάνει πολλή δουλειά και αυτό είναι καλό για εμάς.»

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια στην Ευρώπη: «Σίγουρα θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι η πρώτη φορά για την ομάδα και πιστεύω πολύ στη ομάδα και νοιώθω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα στο Europa League. Mακάρι να τα καταφέρουμε».

Για τους βαθμούς που προσφέρει στην Ελλάδα o Ολυμπιακός Βόλου μετά τη νίκη του μέσα στο Βελιγράδι επί της Ραντ: «Eίναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα που πήραμε τη νίκη για τους βαθμούς, αλλά και για την εικόνα της χώρας».

Για το ότι οι αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πια «υποψιασμένοι»: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι επειδή πήγαμε τόσο καλά πέρυσι, θα είναι το ίδιο και φέτος. Το θέλουμε πολύ σαν ομάδα, να είμαστε πρώτοι, αλλά ξεκινάμε πάλι από το μηδέν κάνουμε σκληρή δουλειά όπως και πέρυσι και πιστεύουμε να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι».

Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Αχιλλέας Μπέος: «Αυτή τη νίκη την μοιραστήκαμε με τον κόσμο και τον άνθρωπο που αγαπάει πολύ αυτή την ομάδα και μακάρι όλο αυτό που περνάει να τελειώσει γρήγορα γιατί δεν μου αρέσουν αυτά που ακούω και διαβάζω. Είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει ιστορία και μακάρι όλο αυτό να περάσει γρήγορα».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...