Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Θα αποδείξουμε στο γήπεδο ποιος είναι θυγατρική!

«Το αν είναι ο Ολυμπιακός Βόλου,θυγατρική του Ολυμπιακού Πειραιώς το έχει και θα το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο»,δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος στην Δίκη του BlueSky αναφορικά με το Ισπανικό δημοσίευμα περί θυγατρικών...

«Το να πάρει ο Τάκης Γιαννόπουλος ένα τηλέφωνο οποιονδήποτε και να τον ρωτήσει αν είναι καλός προπονητής δεν σημαίνει τίποτα.Το Ισπανικό περιοδικό λέει ψέμματα πως ο Μαθία προσπάθησε να πάρει προπονητή για εμάς.Πρόπερσι εγώ πήρα τον Αντωνίου και τον ρώτησα δύο φορές για δύο παίκτες που τους ήξερε καλύτερα.Τι σημαίνει αυτό;Πως πρόπερσι ήμασταν θυγατρική του Παναθηναϊκού; Το να είμαστε φίλοι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι κάτι άλλο»,συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.


Η συζήτηση στο αθηναϊκό κανάλι περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα «ύποπτα» παιχνίδια και την «παράγκα» για την οποία δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος:«Αν υπήρχε παράγκα που δεν υπήρχε, η δικιά μου ομάδα ευνοήθηκε ή αδικήθηκε από την διαιτησία. Σε πόσα παιχνίδια αδικήθηκε; Αν είχα κάποια επιρροή ή αν ήμουν παραγκάρχης, ο Ολυμπιακός Βόλου θα τερμάτιζε σε πιο υψηλή θέση με την μπάλα που έπαιξε.»

Για το παιχνίδι Παναργειακός - Ολυμπιακός Βόλου που θεωρείτε ύποπτο είπε:
«Αν μπορούσε έστω και ένας παίκτης να παίξει 20 ευρώ σ' αυτό το παιχνίδι, δέχομαι όλες τις κατηγορίες. Πως γίνεται να στήσουμε ένα ματς, χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον. Το 2009 ο Ολυμπιακός Βόλου δεν χρειαζόταν να στήσει παιχνίδι για να κερδίσει μια ομάδα που δεν είχε παπούτσια. Σε καμία εταιρία δεν προσφερόταν αυτό το παιχνίδι. Γι αυτό σας λέω πως οι κατηγορίες της UEFA είναι ανυπόστατες. Υπάρχει ακόμη ένα ματς ανάμεσα στον Βόλο και τον Ατρόμητο, που έλεγαν πως ήταν στημένο να κερδίσει ο Βόλος, αλλά ήρθε ισοπαλία. Το στήσαμε δηλαδή για να χάσουμε τα λεφτά μας!»


Σε άλλο σημείο της συζήτησης είπε:«Για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου θα τα βάλω και με τον Πατέρα και με τον Κόκαλη και με οποιονδήποτε.Αυτό που έγινε φέτος στο Βόλο δεν θα ξαναγίνει στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.»


Στην συζήτηση περί ύποπτων παιχνιδιών ο κ.Μπέος ήταν σαφήςΈγινα στόχος από δημοσιογράφους και τον κύριο Μπιτσαξή και θεωρούν πως έχω φέρει τα κακά, στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτά προκύπτουν από τον Τύπο και από ορισμένους δημοσιογράφους, που δεν έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Θεωρώ πως ο Μπιτσαξής δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν δέχομαι να σκύψω το κεφάλι. Όποιον κι αν έχω απέναντί μου θα τον αντιμετωπίσω γιατί έχω καθαρό κεφάλι. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν εδώ και 30 χρόνια να ελέγχουν το ποδόσφαιρο; Εγώ είμαι 4 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.Δυνατός στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και κατά καιρούς έσπασε την δυναστεία η ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη. Τα 2 πρώτα χρόνια στην Superleague, υπήρξε μια συμφωνία ανάμεσα σε κύριους. Την πρώτη σεζόν ήταν ο Κόκκαλης και μετά ο Βαρδινογιάννης.

«Είπα και πριν πως τόσο εγώ, όσο και μέλη της οικογένειάς μου α' και β' βαθμού, δεν έχουν λογαριασμό σε εταιρίες internet. Δεν έχω παίξει στοίχημα στο εξωτερικό, ποτέ στην ζωή μου. Αν έρθει αναφορά από την UEFA για στοιχηματισμό που αφορά εμένα και την οικογένειά μου, θα κινηθώ νομικά. Σιγά, ποια είναι η UEFA»

«Αν εδώ είμαστε 4-5 άτομα και παίξουμε ένα ματς Ολυμπιακος-Παναθηναϊκός και το ακούσουν οι γύρω και τον παίξουν, τότε θα πάει μονόπλευρα ο στοιχηματισμός σ' ένα σημείο. Υπάρχουν παίκτες που ζουν από το στοίχημα. Έχω παίξει και παίζω πόκα, παίζω στοίχημα, αλλά δεν παίζω φρουτάκια για παράδειγμα. Παίζω σύμφωνα με τις ικανότητές μου. Ας με φωνάξει η εφορία και το υπουργείο Οικονομικών να με κρίνει. Εσύ δεν θα με κρίνεις. Δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνω και τι δηλώνω. Εσύ δεν είσαι ανακριτής και δεν δουλεύεις στο Υπουργείο Οικονομικών»

«Αν αυτός ο κύριος Γκράχαμ της UEFA καταγγείλει πως μέλος της οικογένειάς μου έχει παίξει στοίχημα,έχει κρυφούς λογαριασμούς και κωδικούς θα τον διασύρω στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια »

Για την διαπλοκή UEFA και δημοσιογράφων είπε :
«Είναι γνωστό πως δημοσιογράφοι που συντηρούν το θέμα είναι στα pay-roll των μεγάλων στοιχηματικών εταιριών.»

Για το Πανιώνιος-Ντιναμό Τιφλίδας: 
«Δεν θα απολογηθώ ποτέ, όταν η ομάδα μου κερδίζει. Ένας ποδοσφαιρικός αγωνας,  μπορεί να στηθεί από έναν ή δύο παράγοντες; Πιστεύετε πως 5-10 παίκτες να προσυνεννοηθούν και να στήσουν ένα παιχνίδι; Θέλω να καταλήξω στο ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι στημένος ο διαιτητής ή να έχουν συμμετοχές οι παράγοντες ή οι παίκτες.

Για παράδειγμα, το Νάπολι-Ίντερ είχε βουίξει ο κόσμος πως θα έρθει ισοπαλία. Αυτό δεν σημαίνει στήσιμο. Οι παίκτες από μόνοι τους ξέρουν πως αυτό το αποτέλεσμα βολεύει και τους δύο. Η απόδοση του "Χ" ήταν 1.50, που είναι πρωτόγνωρη για ισοπαλία».


 

Για τις κασέτες είπε:
«Όταν δύο άντρες μιλούν μένει μεταξύ τους. Όταν γίνεται υποκλοπή, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν. Υπήρχε ένα διάστημα που βρισκόμαστε 3 φορές την εβδομάδα, είτε στο κότερο, είτε στο γραφείο του. Έχουμε μιλήσει 300-400 φορές. Δεν ξέρω αν υπάρξει DVD, όμως δεν θα έχει σχέση με την Τζούλια. Αν υπάρχει δεν είμαι εγώ αυτός που το έφτιαξε.Τα κοψίματα είναι πολύ ερασιτεχνικά. Το τι ειπώθηκε με τον Πατέρα, το ξέρει αυτός και εγώ. Η συρραφή είναι μια ενέργεια παράνομη. 

Ο Κούγιας θα το πληρώσει και ο αδερφός του να είναι δικαστής. Αυτός που σας έδωσε τις κασέτες, δεν έδωσε τις γνήσιες. Φέρτε τις γνήσιες κασέτες να τις ακούσουμε.Εκείνη την εποχή ο Πατερας δεν ήταν τίποτα στον ΠΑΟ και οι ώρες, οι ημερομηνίες δεν είναι τυχαίες. Τότε αν θυμάστε, ο Πατέρας προσπάθησε να βοηθήσει τον κύριο Κανελλόπουλο, κόντρα στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Προσπάθησε να στηρίξει. Πήρε έναν φίλο του από την Superleague από την Θεσσαλονίκη για να ψηφίσει. Μετά επέστρεψε ο κύριος Πατέρας στον Παναθηναϊκό και στα πράγματα.Ξεκαθαρίζω πως τον Δαλούκα τον έχω δει 5-10 φορές και θεωρώ πως είχα το θάρρος και το δικαίωμα να παίξει 50-50. Δικαίωμά μου είναι.Αν σας φαίνεται παράξενο, δικαίωμά σας είναι. Μια συμβουλή του έδωσα.Του είπα να παίξει 50-50 γιατί τα πράγματα δεν ήταν όπως πέρσι. Δεν ήταν μονόπλευρα υπέρ του Παναθηναϊκού. Πλέον είχαν μπει νέοι επενδυτές. 

Η διαιτησία έκανε λιγότερα λάθη από πρόπερσι. Στον παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟ έγιναν τρία λάθη υπέρ του Ολυμπιακού Πειραιώς. Το αν όμως πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, τι να σας πω; Εγώ θεωρώ πως το κέρδισε δίκαια καθώς ήταν καλύτερη ομάδα. Για το 90% των κακών του ποδοσφαίρου ευθύνονται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Θα με ακούει και ο Μαρινάκης και ο Πατέρας τώρα»

Για τον κύριο Πιλάβιο: 
 «Θα σας πω πως δίνετε στον κύριο Πιλάβιο ευκαιρία να αλλάξει σελίδα και να οδηγήσει το ποδόσφαιρο σ' ένα καλύτερο αύριο. Αν τον απειλεί κανένας θα πρέπει να το καταγγείλει. Ο κύριος Πιλάβιος είναι ένας άφθαρτος παράγοντας που έχει μια τεράστια πίεση. Ο Πιλάβιος οφείλει να ξεκινήσει από κάπου. Ας βάλει αυτός τους όρους. Με την σημερινή απόφαση, ίσως το ποδόσφαιρο γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Όσο για το μπλέξιμο των πολιτικών δικαστηρίων δεν έπρεπε να γίνει. Ο Ηρακλής και ο ΟΦΗ είναι ιστορικές ομάδες και τις συμπαθώ, όμως δεν πρέπει να βγαίνει ο κόσμος και να ζητά εξηγήσεις. Ευθύνονται οι παράγοντες της πλάκας που κατάντησαν εκεί αυτές τις ομάδες. Δεν ευθύνεται καμία ΕΠΟ, Superleague, Πολιτεία.»

Για τον Τζώρτζογλου και περί των απειλών:
«Επί Τζώρτζογλου και Γκαγκάτση τα παιχνίδια τελείωναν στο 110 μέχρι να βάλει γκολ ο Εργοτέλης.Δεν χρησιμοποίησα και δεν χρησιμοποιώ "μπράβους". Δεν έχω απειλήσει ποτέ τον Τζώρτζογλου. Δεν είναι του στυλ μου. Είχαμε μια σοβαρή διαφωνία.Η ΕΠΟ έχει μέσα κάμερες.Ζητήστε τα βίντεο να δείτε αν χρειάζομαι μπράβους» 

Για το θέμα με τον Μπουλούτ:
«Ο κύριος Μπουλούτ έχει κάνει μια αγωγή με την οποία ζητά 130.000 ευρώ. Υπάρχει μια αγωγή. Αν του χρωστάω ή όχι, θα το κρίνει το δικαστήριο. Η προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια είναι παράνομα και αν τον έκανα θα τελείωνε η καριέρα του. Είναι όμως 39 χρονών, αν ήταν 25 θα τον έβγαζα. Είναι η δεύτερη φορά που είμαστε στα δικαστήρια με τον Μπουλούτ. Πρώτα με τον Πανιώνιο και τώρα με τον Βόλο»

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...