Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Δικαίωση για Γκραθία,κίνδυνος για Πανθεσσαλικό...

Την ευχή του να δικαιωθεί για την επιλογή του Χαβιέ Γκραθία ,εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον σταθμό "Θεσσαλία".
Κίνδυνος για Πανθεσσαλικό αφού καθυστερούν τα έργα του νέου χλοοτάπητα.....
Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων Αχιλλέας Μπεος στην οποία ανέλυσε το παρασκήνιο που προηγήθηκε στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη.
Μάλιστα τόνισε πως ο Χαβιέ Γκραθία ήταν ο τέταρτος προπονητής που προσπάθησε να «φέρει» στον Ολυμπιακό μετά τους Όλτρα,Λίγιο και ακόμα έναν για τον οποίο δεν αποκάλυψε την ομάδα στην οποία κατέληξε.

«Δεν είναι εύκολο να πείσεις τα πρώτα ονόματα να έρθουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.Εμείς πιστεύω όμως πως τα καταφέραμε.Οι πληροφορίες που συλλέξαμε από έγκυρες πηγές που εμπιστευόμαστε λένε πως πρόκειται για πολύ καλό προπονητή.Μακάρι να δικαιωθούμε για την επιλογή μας»,τόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Αχιλλέας Μπέος επανέλαβε πως θα αποκτηθούν 8 περίπου παίκτες με τους 4 από αυτούς να είναι Ισπανόφωνοι.Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως οι μεταγραφές έχουν οριστικοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο μεγαλομέτοχος  έκρουσε και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου  για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Πανθεσσαλικό.
«Αν την άλλη βδομάδα τα Τουριστικά Ακίνητα δεν ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παίξει τον πρώτο ευρωπαικό αγώνα της ιστορίας του σε Νέα Σμύρνη ή Καυταντζόγλειο» είπε χαρακτηριστικά.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...