Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Έκπληξη με Κουκουλάκη

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Παναθηναϊκό, με τον Hρακλειώτη ρέφερι να έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις φέτος με τα σφυρίγματά του.


- Τη φετινή σεζόν ο Κουκουλάκης σφύριξε αρχικά στον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης, με την Ένωση να διαμαρτύρεται για τρία πέναλτι που δεν καταλόγισε ο Κρητικός διαιτητής και την ΚΕΔ να τον αφήνει εκτός ορισμών για τρεις μήνες.

- Στη συνέχεια, ακολούθησε το ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν με πέναλτι που δεν ήταν, αλλά και να διαμαρτύρονται για ακόμη ένα που δεν δόθηκε. Αποτέλεσμα; Στο... ψυγείο και πάλι ο Κουκουλάκης, αυτή τη φορά για 40 μέρες.

- Η... τρίτη και φαρμακερή για τον Μ. Κουκουλάκη ήλθε μετά τον ορισμό του στο παιχνίδι Ξάνθη-Κέρκυρα, εκεί όπου έδωσε δύο πέναλτι, τα οποία κρίθηκε πως δεν υπήρχαν. Διακοπές μέρος τρίτον για τον Ηρακλειώτη ρέφερι, που έμεινε εκτός δράσης για άλλες 50 μέρες.

Συνολικά, φέτος ορίστηκε σε έξι αγώνες της κανονικής περιόδου ανάμεσά τους και ο αγώνας Ολυμπιακού Βόλου και Πανιωνίου στο Πανθεσσαλικο.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...