Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Παλαίμαχοι,ΣΦΟΒ,Vatos Locos:Διαιτητικό έγκλημα...


Ανακοίνωση εξέδωσαν η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου,οι Vatos Locos και ο ΣΦΟΒ,κατά της διαιτησίας του διαιτητή Θάνου.Διαβάστε και τις τρεις ανακοινώσεις...




ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ (ΕΠΠΟΒ)

"Χθες γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη διαιτητικού εγκλήματος κατά της ομάδας μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποιώντας μία, κατά γενική ομολογία, κακή εμφάνιση απέναντι σε ένα εξίσου κακό αντίπαλο, στερήθηκε τελικά βαθμούς, λόγω όμως του καταλογισμού ενός ανύπαρκτου πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.
Κύριε Θάνο,
Προφανώς οι διαιτητές δεν δίνουν όρκους ανάλογους με εκείνους του Ιπποκράτη. Όταν όμως ο απόλυτος «άρχων» ενός ποδοσφαιρικού αγώνα καπηλεύεται τη δύναμή του και διαμορφώνει το αποτέλεσμα του αγώνα κατά βούληση, τότε οι ευθύνες είναι τεράστιες. Καλά θα κάνετε κ. Τεροβίτσα, όταν ορίζετε διαιτητές όπως τον κ. Θάνο, να τους στέλνετε σε άλλο χώρο να κάνουν τα «μαγειρέματά» τους.
Τέλος, ενημερώνουμε όλους τους αποδέκτες ότι άλλα διαιτητικά εγκλήματα κατά του Ολυμπιακού Βόλου δεν πρόκειται πλέον να ανεχτούμε. Ας το σκεφτούν καλά πριν τον ορισμό της επόμενης διαιτησίας για την ομάδα μας, ειδάλλως ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και τελικά, αν δεν τιμούν τη θέση που έχουν, ας πάνε όλοι σπίτια τους!"

ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΟΒ



Καταγγέλλουμε τη σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Θάνου ο οποίος για δεύτερη φορά καταδίκασε την ομάδα μας μ’ ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Πιστεύουμε ότι ο κ. Τεροβίτσας ορίζει και θα ορίζει διαιτητές που να καταδικάζουνε τον Ολυμπιακό μας και να ευνοεί τις υπόλοιπες μεγάλες ομαδάρες.

κ. Τεροβίτσα μην δυσκολεύεσθε για τους ορισμούς, στείλτε μας τον Κάκο, τον Τσινιάρη, τον Καλόπουλο, τον Σιδηρόπουλο και ξανά τον Θάνο.

Εσείς εκτίθεστε σ’ όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, εσείς θα διώχνετε τον κόσμο από τα γήπεδα, εσείς θα βάλετε τροχοπέδη στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου και εσείς θα εισπράττετε την μήνη του κόσμου.

-Η-Διοίκηση του ΣΦΟΒ





Ανακοίνωση  Vatos Locos
Όλοι η Ελλάδα είδε εχτές ακόμα μία ταινία με σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τον σκηνοθέτη τον επιτυχιών  κύριο Τεροβίτσα και τον κορυφαίο εκτελεστή κύριο Θάνο.

Δεν μιλάμε για κάποια  ταινία του
Hollywood αλλά για την ταινία που γυρίστηκε εχτές στο Ο.Α.Κ.Α μεταξύ της ΑΕΚ και της ομάδα μας του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο κύριος Θανος γνωστός για τις απίστευτες εφευρέσεις μιας και πρόκειται για έναν πολύ εξειδικευμένο διαιτητή ο οποίος ανακαλύπτει τα πέναλτι και δείχνει την άσπρη βούλα σαν ένας νεότερος Σέρλοκ Χολμς.

Μια από τις εφευρέσεις του ήταν στον αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον Ηρακλή όπου έδωσε πέναλτι σε ανεμοπαραμάζωμα αντιπάλου λόγω των πολλών μποφόρ στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό

Εχτές ήρθε και έδεσε μια ακόμα απίθανη εφεύρεση του το πέναλτι της ΑΕΚ με το οποίο έμελλε να είναι και καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον κύριο Τεροβίτσα για τις επιλογές του και τις κρίσης του.

Συγχαρητήρια που για ακόμα μία φορά ο φίλαθλος κόσμος ασχολείται με την διαιτησία και τα λάθη της.


Παρόλα αυτά  κάποιοι παραμένουν ακόμα στην θέση τους.

Τυχαίο….Δεν νομίζουμε……


Vatos Locos
Συνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...