Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μπάχαλο με την κερκίδα των Αθηναίων στο ματς με ΠΑΟ

Πρωτόγνωρο μπάχαλο με την κερκίδα των φίλων του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ενώ λοιπόν η Λίγκα είχε κάνει εξαρχής γνωστό πως μετακινήσεις οπαδών δεν θα πραγματοποιηθούν, η ΠΑΕ του Βόλου θεώρησε πιο ασφαλές να διαθέσει κερκίδα για τους οπαδούς του ΠΑΟ από «τις γύρω περιοχές» όπως η ανακοίνωση ανέφερε.

Βέβαια το κατά πόσο θα μπορούσε η ΠΑΕ να ελέγξει αν ο φιλοξενούμενος οπαδός είναι από Λάρισα,Τρίκαλα,Αυλώνα ή Αμπελόκηπους Αθηνών δεν διευκρινιζόταν στην ανακοίνωση...

Εν τέλει η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας δεν επέτρεψε την διάθεση κερκίδας στους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Έτσι, η τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με γνώμονα την ασφάλεια των φιλάθλων και μόνο λόγω της λειτουργίας συνδέσμων του ΠΑΟ στην πόλη του Βόλου, έκρινε πως μεμονωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟ που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής, όπως εισέλθουν σε συγκεκριμένη θύρα στο Στάδιο, για λόγους ασφαλείας.Δυστυχώς, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, ύστερα από την εντολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, οπότε η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα διαθέσει εισιτήρια ούτε σε μεμονωμένους φιλάθλους του ΠΑΟ, κάτι που δεν είναι βέβαιο κατά πόσο μπορεί να ελεγχθεί.Για τους λόγους αυτούς, καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από τις τριγύρω περιοχές να σεβαστούν την απόφαση, έστω και αν καταπατούνται τα συνταγματικά τους δικαιώματα και να μην προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ελπίζουμε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να αναλάβει τις ευθύνες της, τη σωστή οργάνωση και να μην προβεί στην πάγια λύση των χημικών».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...