Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Θα έρθουν ΑΕΚτζηδες;

Εκδρομή ετοιμάζουν φίλοι της ΑΕΚ από την Αθήνα και την επαρχία σύμφωνα με το Sportdog.
H συγκεκριμένη ιστοσελίδα βέβαια έχει αποδειχτεί στο παρελθόν παραπάνω από ανακριβής οπότε καλό θα είναι να μην λαμβάνουμε ότι γράφετε τοις μετρητοίς...


Σύμφωνα λοιπόν με το blog «ο κόσμος της Ένωσης έχει "φτιαχτεί" και  δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ανέβουν στο Βόλο την Κυριακή, για να ενισχύσουν την ομάδα τους, στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της 2ης θέσης (1ης των πλέι-οφ) που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μεμονωμένα ή οργανωμένα και ...καμουφλαρισμένα, θα προσπαθήσουν να βρούνε τρόπο για να δούνε τον αγώνα στο "Πανθεσσαλικό". Και δεν είναι μόνοι οι Αθηναίοι που θα εκστρατεύσουν στο "Πανθεσσαλικό". Υπάρχουν και οι ΑΕΚτζήδες της επαρχίας, οι οποίοι είναι ακόμα πιο διψασμένοι για τέτοιους αγώνες …φωτιά.»

Πάντως ακόμα και αν στέκει κάτι από όλα αυτά,και οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδείξουν πως είναι τόσο κουτοί μετά την βαριά τιμωρία που ακόμα πληρώνει η ΑΕΚ εξαιτίας τους,δεν θα πρόκειται για μαζική μετακίνηση αλλά για κάποιους δεκάδες φιλάθλους της Ένωσης.


Τόσο η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου όσο και η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...