Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 5-1: Με κατεβασμένα τα χέρια στην Ευρώπη

Βαριά ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Τούμπα με σκορ 5-1.
Κατσαβάκης:Αδικούμαστε από τη 5η θέση.
Σολάκης:Το μυαλό μας στις διακοπές.
Ντεμπούτο ο Ζέρης.Επεισόδιο Νέμεθ-Κατσαβάκη!
Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός Βόλου για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Oι παίκτες μας είχαν το μυαλό τους στις διακοπές.Και με το δίκιο τους....Οι φετινές διακοπές θα είναι μικρής διάρκειας αφού οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Βόλου αρχίζουν νωρίς.
Ο Αχιλλέας Μπέος πλέον μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος που δεν κρατά τον...λόγο του.
Είχε υποσχεθεί σε 3 χρόνια την Ευρώπη και «έβγαλε» την ομάδα από φέτος στο Europa League!
Ο αγώνας αν και έληξε με άσχημη εμφάνιση και βαρύ σκορ,περνάει σε δεύτερη μοίρα!


Το γλέντι της Ευρωπαϊκής εξόδου που στήθηκε στο Πανθεσσαλικό από 14.000 φιλάθλους την Κυριακή δεν μπορεί πλέον να το χαλάσει καμία αεκ και κανένας Αδαμίδης και πλέον η ένσταση έχει διαδικαστικό χαρακτήρα που βέβαια ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα το αφήσει να «πέσει» κάτω τόσο εύκολα.



Το φιλμ του αγώνα


O ΠΑΟΚ άρχιζε το παιχνίδι φουριόζος και πέτυχε γκολ με τον Σαλπιγγίδη στο 12ο δευτερόλεπτο.
Ο Μαρτίν στο 6' προσπάθησε να απειλήσει με μακρινό σουτ χωρίς επιτυχία.Ο ΠΑΟΚ ξανασκόραρε με εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Βιερίνια.Αδύναμος να αντιδράσει ο Ολυμπιακός με εξαίρεση μια κεφαλιά του Γκότοβου στο 10' παρακολουθούσε τον αντίπαλό του να κάνει ρεσιτάλ.Με μακρινό σουτ του Αρίας ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-0 και απλοποίησε την συνέχεια του παιχνιδιού.


Το β' ημίχρονο έδειξε να ξεκινά διαφορετικά με τον Ολυμπιακό να δείχνει επιθετική διάθεση.Όμως ο ΠΑΟΚ σε μια αντεπίθεση  στο 50΄βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα του Ολυμπιακού και σκόραρε με τον Σαλπιγγίδη να στέκεται τυχερός αφού το σουτ του βρήκε στον Γκότοβο και ξεγέλασε τον Γιακούποβιτς κάνοντας το 4-0.
Στο 62' ήρθε η πρώτη καλή φάση του Ολυμπιακού με εκτέλεση φάουλ του Μπρέσκα που πέρασε μόλις άουτ.
Ο Μουσλίμοβιτς με το που μπήκε στον αγώνα σκόραρε για τον ΠΑΟΚ 


Ο Μάκης και οι παίκτες: Ο Μάκης Κατσαβάκης άρχισε με τον Μπρέσκα δεξί μπακ και με Νέμεθ και Γκοτόβο στην 11άδα.
Μετά τα γρήγορα τρια γκολ οι πειραματισμοί σταμάτησαν άρον-άρον και ο Σέλεζι πέρασε στον αγώνα αντικαθιστώντας τον Νέμεθ ο οποίος έδειξε την δυσαρέσκεια του αφού ψέλλισε κάτι στον προπονητή της ομάδας και αποχώρησε αμέσως για τα αποδυτήρια.
Η δεύτερη αλλαγή του Κατσαβάκη μάλλον εξέπληξε αφού την θέση του Ζαραδούκα στα αριστερά μπακ πήρε ο Ακόστα.Με την προώθησή του στα χαφ ο Ολυμπιακός βελτίωσε την λειτουργία του στα πλάγια.
Ντεμπούτο στην Σούπερ Λίγκα έκανε ο Αλέξ.Ζέρης παίρνοντας την θέση του Αλβάρεζ στο 62'.
«Κουτές» κάρτες για Σολάκη (κόκκινη) και Ρόκα (κίτρινη)  ενώ χάναμε 5-0!
Η αμυντική γραμμή του Ολυμπαικού πήγε για διακοπές νωρίς....

Η σφυρίχτρα: Ο Γιάχος δεν είδε πέναλτι στο 47' σε χέρι του Λίνο.Αυστηρή η κάρτα σε Ρόκα. Δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα.


ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (29' Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Μπαλάφας (18' Σαβίνι), Βιτόλο, Αρίας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης

Στον πάγκο είναι οι: Κρέσιτς, Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης, Τσουκαλάς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι


Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ζαραδούκας (
Ακόστα) , Γκότοβος, Αλβάρεζ (62΄Ζέρης), Ρόκας, Μόνχε, Μπρέσκα, Νέμεθ (38' Σέλεζι), Σολάκης, Μαρτίν

Στον πάγκο έμειναν οι: Ρόκα, Ζέρης, Τομάς, Αναστασίου, Σέλεζι, Ψυχογιός



Είπαν:

Κατσαβάκης : «Δεν θέλαμε να κλείσει αυτή η χρονιά με ένα τέτοιο αποτέλεσμα γιατί είναι άδικο για αυτήν την ομάδα να κλείνει έτσι τη σεζόν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μετά το ματς με την ΑΕΚ τα παιδιά είχαν ξεφύγει. Και αυτό είναι λογικό. Δεν πειράζει, όμως, κλείνουμε αυτήν την κακή παρένθεση. Οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την εκπλήρωση ενός στόχου που δεν υπήρχε. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να έχει καλή πορεία στην Ευρώπη και να κάνει και καλό πρωτάθλημα».

Για την ένσταση της ΑΕΚ είπε: «Τζάμπα ψάχνουν. Πρέπει να υπάρχει περηφάνια. Η ομάδα τους έχασε μέσα στο γήπεδο. Πάνε να κάνουν αυτό που τους έκανε ο Ολυμπιακός; Δεν μπορώ να καταλάβω»


«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αδικημένος από την τελική κατάταξη. Ειδικά στο ματς του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ τυχερός. Αλλά και ο ΠΑΟΚ, αν ήταν πιο προσεκτικός στο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να τερματίσει πιο ψηλά».

Αλβάρεζ :«Δεν είναι καθόλου καλή η εικόνα για την ομάδα μου. Μετά το γρήγορο γκολ που φάγαμε άλλαξαν πολλά και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τώρα έχουμε το μυαλό μας στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»


Σολάκης: «Το μυαλό μας ήταν στις διακοπές.Να μην σταθούμε στην βαριά ήττα αλλά από την μεγάλη πορεία σε όλη την χρονιά.Οι φίλαθλοί μας δεν πρέπει να απογοητευτούν από το αποτέλεσμα αλλά να κοιτάξουν τι κάναμε ολόκληρη την χρονιά.Στόχος μας να κάνουμε μια καλή πορεία και την επόμενη χρονιά.Δεν μας ενδιέφερε τόσο το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.»

Χάβος: « Σήμερα φτάσαμε στο τέλος ενός μαραθωνίου. Το αν η χρονιά είναι αποτυχημένη ή πετυχημένη το αφήνω σε εσάς και στον κόσμο. Δώσαμε 55 παιχνίδια φέτος, πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του συλλόγου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τους συνεργάτες μου και το υπαλληλικό προσωπικό του ΠΑΟΚ για όσα κάναμε. Τέλος, δεν μπορώ να ξεχάσω τον πρόεδρο της ομάδας, που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στον ΠΑΟΚ.Έκανα λάθη, αλλά αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός. Ό,τι έκανα το έκανα για το καλό της ομάδας. Κρατάω τα πάντα από την πορεία μου στον ΠΑΟΚ. Είναι δώρο Θεού να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ.».

Μικρά και Πικάντικα

  • " Να πας σε αυτούς που χειροκροτάς" έλεγε το πανό για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη  με την λέξη "αυτούς" να είναι γραμμένη με πράσινα γράμματα εννοώντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
  • 20.000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας.
  • Τα 10 γκολ έφτασε ο Μάρτιν.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...