Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κολλημένος με το...Χ !

Μπορεί οι αντίπαλοι προπονητές να τον εκθειάζουν για το ποδόσφαιρο που παίζει,μπορεί να έχει κάνει την φίλαθλη Ελλάδα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι'αυτόν....Ο Ολυμπιακός όμως δεν μπορεί να κερδίσει.
Οι ερυθρόλευκοι αν και καλύτεροι παραχώρησαν την 8η ισοπαλία στο πρωτάθλημα μένοντας μακριά από το τρίποντο για 5ο συνεχόμενο αγώνα.Ο Ολυμπιακός έπαιξε σχετικά καλά αναλογικά με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά και τις απουσίες που είχε στην αριστερή πτέρυγα.Όμως θες η αναποτελεσματικότητα,θες η ατυχία,θες οι λεπτομέρειες ήταν αρκετά για να μην φύγει ο κόσμος από το γήπεδο για μια ακόμα φορά με το χαμόγελό στα χείλη.Από την άλλη πλευρά βέβαια το γεγονός πως η ομάδα παίζει καλή μπάλα λειτουργεί  ανασταλτικά στο να σκεφτεί κάποιος τον υποβιβασμό ακόμα και αν την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο κόσμος λιγότερος από κάθε άλλη φορά προτίμησε την ζεστασιά του σπιτιού του από τον ψυχρό αέρα του Πανθεσσαλικού.
Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο πρώτο μέρος. Εκείνος που προηγήθηκε όμως ήταν ο Άρη με ένα απίστευτο φάουλ του Νέτο στο 20ό λεπτό. Ένα φάουλ που με την βοήθεια του δυνατού αέρα αιφνιδίασε τον Γιακούποβιτς και έτσι έγινε το 0-1.Στην συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός Βόλου άσκησε μεγάλη πίεση, έπαιξε πιο επιθετικά και εν τέλει δικαιώθηκε μετά από μεγάλο λάθος του Σηφάκη.Πρι την ισοφάριση ο πορτιέρο του Άρη έσωσε την ομάδα του σε δύο φάσεις με μία στο φάουλ του Καπετάνου και μία στο πολύ καλό σουτ του Σανκαρέ.Η πίεση των γηπεδούχων πάντως απέδωσε. Μετά από κόρνερ του Καπετάνου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο αέρας και η λανθασμένη εκτίμηση του Έλληνα γκολκίπερ τον… πρόδωσαν, έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Ντολεζαϊ σε κενή εστία έκανε το 1-1.
Ο Ολυμπιακός μπήκε με φόρα στο β ημίχρονο για να πάρει το παιχνίδι.Ο Καπετάνος από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ στο 54'  για να έρθει στην επόμενη φάση η κεφαλιά του Ντολεζάι να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.Η ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού πάντως έδειξε να σταματάει με τις αλλαγές που έγιναν.Ο Άρης ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη φάση.Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε πάντως να σκοράρει αν ο Πλιάγκας στο 73' και ο Μαρτίν στο 75' είχαν ζυγίσει καλύτερα τα πόδια τους.Στο 86' ο φύλακας- άγγελος Σηφάκης έσωσε και πάλι του κίτρινους όταν σε κεφαλιά του Ντολεζάι εξ επαφής απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια και το σώμα του. 
Οι παίκτες και ο Σάκης:Δεν του βγήκαν οι αλλαγές του Τσιώλη.Ο Μπρέσκα καλώς βγήκε αφού δεν βοήθησε αλλά Μαρτίν και Πλιάγκας ήταν απογοητευτικοί.Πολύ καλός ο Μητρόπουλος στο ντεμπούτο του.Ντολεζάι και Σανκαρέ στάθηκαν στο ύψος τους ενώ ο Καπετάνος πρέπει να μάθει επιτέλους να παίζει και για την ομάδα εκτός από τον εαυτό του.Ο Ρόκας φάνηκε πως ήταν εκτός θέσης.
Η σφυρίχτρα:Ο Μήτσιος αρνήθηκε ολοκάθαρο μαρκάρισμα-πέναλτι πάνω στον Σανκαρέ στο 83΄.Κατά τα λοιπά έκανε και μικρότερα λάθη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης):Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (66’ Πλιάγκας), Μπρέσκα (58’ Μαρτίν), Σολάκης, Ρόκας, Ζελέσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ (90+ Τομάς), Καπετάνος, Αλβάρεζ, Ουμπίντες.
Άρης:Σηφάκης, Νέτο, Κουλοχέρης, Τόχα (74’ Φατί), Κόκε (84’ Καζναφέρης), Ρουίζ (60’ Τσέζαρεκ), Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας.  
Κίτρινες κάρτες: 57' Σολάκης, 88' Άλβαρες, 90'+4 Πλιάγκας - 57' Πρίττας, 80' Κουλουχέρης, 90'+1 Φατί 
 
Είπαν: 
Σάκης ΤσιώληςΔημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε με την ίδια ευκολία. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει. Στο δεύτερο ημίχρονο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.Τώρα, θα αγωνιστούμε το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο της ομάδας μας που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο
Έκτορ Ρ.Κούπερ«Έχω την αίσθηση ότι και οι δύο ομάδες κάναμε αρκετά λάθη με εμάς να υποφέρουμε στα στημένα.Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι ιδιαίτερα μαχητικοί όταν κλέβουν την μπάλα αλλά θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο απόψε. Δεν υπήρχε διάρκεια στις αντεπιθέσεις.Παίρνουμε έναν βαθμό από το γήπεδο που δεν είναι πολύς. Όπως πήγε το παιχνίδι όμως και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είναι και κακό αποτέλεσμα γιατί ο αντίπαλός μας δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες.Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα με καλή αγωνιστική συμπεριφορά γιατί οι ποδοσφαιριστές του πιστεύουν σε αυτό που κάνουνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουνε γρήγορο κάθετο ποδόσφαιρο και προσπαθούν να σε παρασύρουν και επιθετικά με πολύ κόσμο γιατί υπάρχουνε στιγμές που ένιωθα ότι παίζουνε με τέσσερις επιθετικούς. Αυτά είναι τα στοιχεία τους και σε δυσκολεύουν παραπάνω. Είχα πει ότι είναι μία ομάδα που τρέχει πολύ και ξέρει τι θέλει να κάνει. Είναι μία καλή ομάδα»
Μικρά και πικάντικα


  • Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος δήλωσε:«Αν αυτή η ομάδα που μας έκανε μισή ευκαιρία,την παίζαμε μονότερμα και έπρεπε να φάει 4 γκολ παίζει Ευρώπη ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να παίζει στο διάστημα...»
  • 2422 εισιτήρια δηλώθηκαν ως...«κομμένα».
  •  Περίπου 5000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς.Ανάμεσά τους και 1500 φίλαθλοι του Άρη οι οποίοι δεν πραγματοποίησαν τελικά την μεγάλη εκδρομή που είχαν προαναγγείλει.
  • Αρκετοί από τους οπαδούς του Άρη μπήκαν στο στάδιο χωρίς εισιτήριο.
  • Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα στο περίβολο του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων.Συμπλοκές έγινα και την Παρασκευή το βράδυ στον σύνδεσμο του Άρη στον Βόλο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.
  • 4 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία την ώρα έναρξης του αγώνα με την παγωνιά να «θερίζει» του γενναίους που αψήφισαν το κρύο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...