Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Σκύψτε τα κεφάλια στον Ολυμπιακό!

Κάποιοι θα πούνε πως η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο ΟΑΚΑ ίσως και να είναι μια από τις μεγαλύτερες νίκες των ερυθρολεύκων στην ιστορία τους.
Αλλά ανά αναλογιστεί κανείς το πόσο φυσιολογικά ήρθε μέσα από την ροή του αγώνα θα αναθεωρήσει.Ο Ολυμπιακός αυτή την φορά αξιοποίησε σωστά μία από τις αρκετές ευκαιρίες που είχε και επιτέλους δεν στάθηκε άτυχος.Γιατί περί ατυχίας θα επρόκειτο αν τυχόν άφηνε βαθμούς στο ΟΑΚΑ.Ο γηπεδούχος,εμφανώς κατώτερος του Ολυμπιακού μας,απείλησε ελάχιστα και αν δεν φορούσε τα πράσινα και δεν είχε 20 με 22 χιλιάδες φιλάθλους στο πλευρό του ίσως να είχε «μαζέψει» περισσότερα αφού με το στήσιμο της ομάδας από τον μεγάλο Σάκη Τσίωλη ίσως έδειξε υπερβολικό σεβασμό στον αντίπαλο.Με αυτά και τα άλλα ο Ολυμπιακός έφτασε στον στόχο των 20 βαθμών που είχε θέσει ο προπονητής του και ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία!


Ο Ολυμπιακός στο α'μέρος με άριστο στήσιμο δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους με εξαίρεση την ευκαιρία του Σισέ που όμως ξεκινά από θέση οφ-σάιτ.Πάντως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έκανε την ευκαιρία του αγώνα με τον Μαρτίν και θα μπορούσε να προηγηθεί.Το ότι ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε ούτε μία κλασική ευκαιρία είναι έργο Τσιώλη. Έδωσε εντολή για πολλά μαν του μαν, με αποτέλεσμα να εκμηδενίσει κάθε ατομική έμπνευση των πράσινων. Ο Ζαραδούκας πάνω στον Χριστοδουλόπουλο, ο Σέλεζι  στον Λέτο. Ο Σανκαρέ κυνηγούσε τον Σισέ παντού, ο Μητρόπουλος είχε εντολή να μην αφήνει τον Κατσουράνη να ψάχνει τον Σισέ, ο Αλβαρεζ πάνω Νίνη και ο Καπετάνος στον Μαρίνο. Οταν ο Τσιώλης είδε τον Ιωαννίδη σε θέση "μέσα αριστερά" με την έναρξη του β' μέρους, διαπίστωσε πως ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης.Έτσι η μεσαία γραμμή ανέβηκε λίγο ψηλότερα και να αφήσουν τον Ιωαννίδη να πάρει πρωτοβουλίες. Οταν αυτό γινόταν η μπάλα χανόταν εύκολα από τον Παναθηναϊκό και οι ζητούμενες αντεπιθέσεις γινόταν ευκολότερα.Το γκολ του Μόνχε σε μια από αυτές ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.
Διαβάστε την ροή του αγώνα έτσι όπως την παρακολουθήσατε από το ΟlympiakosVolou-Fans  
Οι παίκτες και ο Σάκης:Μετά από τέτοιο θρίαμβο δεν μπορείς να αφήσεις κανέναν έξω από τους διακριθέντες.Απλά να τονίσουμε ακόμα μια φορά πως ο Σανκαρέ είναι από τα κορυφαία μπακ του Ελληνικού πρωταθλήματος.Ο Τσιώλης «έκλεψε» την ταυτότητα του πορτογάλου αφού εξουδετέρωσε με ευκολία τα τρια κεντρικά χαφ των πρασίνων.
Η σφυρίχτρα:Ο Τριτσώνης ήταν καλός και δεν είχε δύσκολες φάσεις να σφυρίξει.Ίσως το ματς με το ευκολότερο έργο που είχε εδώ και καιρό.Ο βοηθός άφησε τον Σισέ από θέση οφ-σάιτ να κάνει την μοναδική επικίνδυνη φάση του αγώνα για τους πράσινους.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης):Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ούμπιντες, Μαρτίν, Καπετάνος (61' Μπρέσκα), Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Μόνχε (81' Τόμας), Μητρόπουλος, Ζαραδούκας
Παναθηναικός :Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος (73' Γκαρσία), Νίνης (46' Ιωαννίδης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (65' Πετρόπουλος), Σισέ 
Κίτρινες κάρτες:Λέτο,Νίνης-Ντολεζάι  
Είπαν:
Σάκης ΤσιώληςΣήμερα, πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν περιμέναμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης με τέτοιον τρόπο, όμως κερδίσαμε δίκαια, καθώς παλέψαμε το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Από τον τερματοφύλακα, μέχρι και τον επιθετικό ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ήταν για σεμινάριο. Με αυτή τη νίκη γράψαμε ιστορία»
Φερέιρα: «Χάσαμε ένα παιχνίδι αλλά όχι το πρωτάθλημα, υπάρχουν 15 παιχνίδια ακόμα, στα οποία θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι την στήριξη και εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Θέλουμε να πιστεύουν σε μας.Η ομάδα σήμερα δεν έπαιξε άσχημα, απλά σε μερικές στιγμές έβλεπα ότι η ομάδα θα μπορούσε να παίξει καλύτερα. Εγώ και οι παίκτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνει ενωμένη όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Η ευθύνη είναι πάντα όλων. Εμένα, των παικτών της διοίκησης. Σε ότι αφορά την δική μου την αναλαμβάνω προσωπικά και επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα κατά πρόσωπο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ξέρουν ότι οι παίκτες μου θα παίξουν πολύ καλύτερα στο μέλλον.
 
Μικρά και πικάντικα


  • Οι αντιεξουσιαστές οπαδοί του ΠΑΟ ξαναχτύπησαν.Με την λήξη του παιχνιδιού 150 άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες της ομάδας τους που μαζί με αυτούς του Ολυμπιακού κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.Οι φίλαθλοι που καθόταν πάνω από την φυσούνα άρχισαν και αυτοί να εκτοξεύουν αντικείμενα.
  • Όταν από την κεντρική κερκίδα άρχισαν να βρίζουν τους «μπουκαδώρους» αφού έγινε αντιληπτό πως ο ΠΑΟ πάει για βαριά τιμωρία,αυτοί άρχισαν να ανταλλάσσουν αντικείμενα και με τους κατόχους των ακριβών διαρκείας.Το απόλυτο μπάχαλο....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...