Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Πέθανε ο Ολυμπιακός Βόλου!

Ο Γιάννης Στάμος ξαναχτυπά...Σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή,ο τέως πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε:
Ο Ολυμπιακός Βόλου σαν ιδέα πέθανε όταν πουλήθηκε για 150.000 ευρώ.Η ομάδα που υπάρχει σήμερα δεν είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.Είναι μια επιχείρηση...»

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Η λέσχη φίλων Αγριάς Red Eagles,απάντησε στις δηλώσεις του κ.Στάμου

«Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Στάμου κατά της ομάδος μας , να του απαντήσουμε πως κανείς δε ξεχνάει. Την ομάδα την άφησε αυτός νεκρή όταν έτυχε να το έπαιζε πρόεδρος. Ευτυχώς όμως που η ψυχή της ομάδος είναι ό κόσμος της και με όλες του τις δυνάμεις τόσα χρόνια συντηρούσε ένα <<φυτό>>. Ο θεός όμως είναι παντοδύναμος , και η ομάδα αναστήθηκε , και η ομάδα μετά από 20 χρόνια πάει ολοταχώς εκεί που ανήκει με σοβαρό πρόεδρο και όχι με διοίκηση οχύρωνα σαν του κ. Στάμου το 88-90. Τέλος κ. Στάμο να σας πούμε να βάλετε στην άκρη τις προσωπικές σας διαμάχες και σταματήστε αυτή την 30 έτη σας συνήθεια μέσω του Ολυμπιακού να περνάτε τις γραμμές που θέλετε , παλιά αυτά,….
Σας καλούμε να αγοράσετε ένα ερυθρόλευκο σακάκι και ένα αυστριακό κασκόλ να έρθετε μαζί μας να χορέψετε στις κερκίδες του ΕΑΚ , θα νιώσετε πολύ ομόρφυνα είστε σίγουρος.
Τη Κυριακή ( 15:00 ) η αγαπημένη όλων ομάδα της Μαγνησίας και αυριανή εκπρόσωπος Θεσσαλίας στη Superleague δίνει ένα ακόμη κατά σειρά αγώνα με την ιστορική Δόξα Δράμας στο ΕΑΚ. Ο Ολυμπιακός Βόλου κυρίες και κύριοι δεν έχει σταμάτημα φέτος , έχει πάρει τέτοια φόρα μαζί με το λαό του και κατευθύνετε ολοταχώς στη κορυφή της βαθμολογίας της Β Εθνικής. Όλοι λοιπόν στο ΕΑΚ να το κάνουμε ερυθρόλευκο και να γιορτάσουμε άλλη μια επιτυχία της αγαπημένης όλης τη Μαγνησίας μας ομάδας,τον Ολυμπιακό Βόλου.».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...