Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ναυάγιο στον Εύοσμο!

Ένας τραγικός Ολυμπιακός,λανθασμένα στημένος στο χωράφι του Ευόσμου,με έναν επίσης τραγικό διαιτητή που σφύριζε αλλοπρόσαλλα ήταν τα τρία στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα του σημερινού παιχνιδιού.
Μοναδικός στο ύψος του παρέμεινε ο κόσμος που μετέτρεψε το παγωμένο γήπεδο σε ΕΑΚ. 

Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος ο Ολυμπιακός.Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να πείσει  ούτε τον πιο αισιόδοξο οπαδό του πως  θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω από μία άνετη παραμονή.

Ο Ντίτσος από την Πρέβεζα και οι βοηθοί του κάκιστοι.Όμως δεν επιτρέπεται να τους εμφανίζουμε ως δκαιολογία της ήττας της ομάδας οπότε και δεν θα αναφερθούμε στο κομμάτι της διαιτησίας.Οι 600 φίλοι της ομάδας που κοκκίνισαν τον Εύοσμο,παρακολούθησαν το φάντασμα της ομάδας που έφερε το όνομα του,με αξιοπρέπεια και χωρίς να αποδοκιμάσουν ούτε μία φορά.Βλέπεις οι αποδοκιμασίες  έχουν απαγορευτεί και αυτές από τον πρόεδρο της ομάδας...

Το ματς δεν αντέχει κριτικής και ποδοσφαιρικής ανάλυσης.Απλά να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός στο α´μέρος δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία.Στο 19’, στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βαγγελόπουλο όταν μετά από σέντρα του Γέσιτς στο ύψος του πέναλτι, ο προωθημένος αμυντικός των «σταχυοφόρων» με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Ο Αγροτικός στην εκπνοή του ημιχρόνου έκανε το 2-0 με σουτ του Κούτση, μετά από φάση διαρκείας.Στο 84’ ο Κούτσης και πάλι πέτυχε το 2-0 ενώ λανθασμένα ακυρώθηκε γκολ του Αμπράμοβιτς στο 87'.Ο Μπουλουτ  αποβλήθηκε στο 69`αφού ο ρέφερι θεώρησε πως χτύπησε αντίπαλό του,ενώ είχε κερδίσει φάουλ υπέρ του!Στο 90’ ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε ευκαιρία με τον Καρλόπουλο, όταν με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιακουμή.


Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μπάρμπας, Βαγγελόπουλος, Δεινόπαπας (55' Καθάριος), Τσούκλης, Χασιώτης, Κούτσης (91' Ναλμπάντης), Γέβτζοβιτς (73' Στεφανίδης), Γέσιτς.
Ολυμπιακός Β.: Κολίτσι, Κακαράς, Κοτίτσας, Χανιώτης (63' Καρλόπουλος), Ροτζέριο, Αλβάρεζ, Μπουλούτ, Μόνχε, Σωτήρχος (46' Αμπράμοβιτς), Αρβανίτης, Πλιάγκας (46' Καπάνταης)

Σάκης Τσιώλης :  «Ήταν ένα μπλακ άουτ. Ήμασταν ακίνδυνοι μπροστά, νωθροί στη μεσαία γραμμή και επικίνδυνοι πίσω. Η επικράτηση του Αγροτικού Αστέρα ήταν δίκαιη. Στο β’ μέρος ρισκάραμε με δύο επιθετικούς, Αμπράμοβιτς και Καμπάνταη. Πρέπει να βρούμε τα αίτια της ήττας και να προχωρήσουμε μπροστά».

Δημήτρης Αρβανίτης : «Πικράναμε τον κόσμο που μας ακολούθησε και δεν του το ανταποδώσαμε, όπως επίσης πικράναμε τον πρόεδρο και τον προπονητή Δεν μας βγήκε τίποτα. Ήμασταν σε κακή μέρα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να καλύψουμε το έδαφος από την ήττα αυτή».

Μικρά και πικάντικα

  • 1000 συνολικά θεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι.Η πλειοψηφία τους φίλαθλοι του Ολυμπιακού!
  • Κάποιοι βολιώτες αποχώρησαν,για πρώτη φορά φέτος,πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.
  • Ο Αχιλλέας Μπέος,στον πάγκο στο α ημίχρονο,στις κερκίδες στο β' διαμαρτυρήθηκε αρκετές φορές για τις διαιτητικές αποφάσεις.
  • Αργά το βράδυ μαθεύτηκε πως η διοίκηση προσανατολίζεται σε επιβολή μεγάλου προστίμου στους παίκτες.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...