Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Τσιμουδιά τα ΜΜΕ!

Μιλάμε για το μεγαλύτερο εξωαγωνιστικό σκάνδαλο με χειροπιαστές αποδείξεις για την φετινή Β εθνική!
Παρά ταύτα το σύνολο του σημερινού τύπου (ηλεκτρονικού και μη) ,το περνάει στο «ντούκου». Εξαίρεση η εφημερίδα "Φίλαθλος",αλλά και το " www.b-united.com"  το οποίο απλά παρουσιάζει το θεσμικό καθεστώς της UEFA ,που σαφώς παραβιάστηκε,αλλά δεν παίρνει σαφή θέση!

Και μιλάμε για τους ίδιους δημοσιογράφους οι οποίοι κάνουνε πρωτοσέλιδα όταν θα ακούσουνε απλές φήμες εμπλοκής της ομάδας μας στα περίφημα στημένα παιχνίδια του Σουηδού goldenboy!Την ίδια στιγμή ο Μητρόπουλος πετάει μπουκάλια στην συνεδρίαση της ΕΠΑΕ ,απειλεί πως θα κάνει μηνύσεις αν εφαρμοστεί η οδηγία της UEFA περί αναβολής παιχνιδιών,τα αδέρφια με... "Άποψη" κινητοποιούν όλο τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας με αποτέλεσμα ένας μετά τον άλλον και εντελώς ξαφνικά οι δήμαρχοι κλείνουν τα γήπεδα των δήμων τους και όλα μα όλα αυτά...ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!Η ΕΠΑΕ τελικά υποκύπτει και αναβάλλει το παιχνίδι!Η κωμωδία συνεχίστηκε και στον αντίστοιχο αγώνα των νέων.Οι νεαροί παίκτες πήραν εντολή να «πέσουν κάτω» παριστάνοντας τους τραυματίες,και το παιχνίδι διεκόπη εις βάρος του Αιγάλεω που έμεινε με έξι παίκτες!

Η αναβολή του παιχνιδιού Αιγάλεω -Ολυμπιακός Βόλου αποδεικνύει πως οι «μαϊμούδες» της παράγκας ζούνε και βασιλεύουν.Και πως για ακόμα μία χρονιά οι ερυθρόλευκοι του Βόλου δεν θα έχουν,όπως πολλοί υποστήριξαν,την εύνοιά της! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...