Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Αγνοείται το τρίποντο...

Ένα ακόμα ρεσιτάλ κακής διαιτησίας γνώρισε ο Ολυμπιακός.
Ο Θάνος ακύρωσε δύο γκολ του Ολυμπιακού και επινόησε πέναλτι της Καλαμαριάς στο 94΄και διαμόρφωσε εξ'ολοκλήρου το αποτέλεσμα του αγώνα.

. Σε ένα μέτριο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ στο 9' με το Ιωάννου, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφ σάιτ, δίνοντας μάλιστα και κίτρινη κάρτα στον επιθετικό.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη ,ο Ιωάννου πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από κόρνερ το οποίο ακυρώθηκε και πάλι από τον Θάνο ως επιθετικό φάουλ.

Στο 84' ο Απόλλων Καλαμαριάς έχασε σπουδαία ευκαιρία με την εκπληκτική απόκρουση του Πολυχρόνη Βεζυρίδη, στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ν. Παπαδόπουλος για τους γηπεδούχους.

Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι πέτυχαν με τον Γιάννου το μοναδικό γκολ του αγώνα και έκαναν το 1-0.

Κίτρινες κάρτες:

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: 9' Ιωάννου, 11' Χανιώτης, 84' Κουτσοκώστας, 85' Λιόλιος

Για τον Απόλλων Καλαμαριάς: 50' Παρμαξίδης, 80' Γιάννου

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Βεζυρίδης, Κοντέων, Λιόλιος, Κατσικάς (Λ.Τ. 70' Δήμας), Αλβάρεζ, Ασλανίδης (57' Ιακωβάκης), Κουτσοκώστας, Ρομοντίνι, Χανιώτης, Παρόντι (80' Ροζάλες), Ιωάννου

Απόλλων Καλαμαριάς: Κουτσόπουλος, Ουμούρι (75' Γκόβας), Λαμπρόπουλος, Παπαποστόλου, Ν. Παπαδόπουλος, Ψιάνος, Θ. Παπαδόπουλος (89' Τσαγκαράκης), Μπουλγκουρίδης, Παρμαξίδης, Γιάννου, Τομαράς (42' Κόντης)

Πριν τη συνέντευξη τύπου προπονητών και παικτών, ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε:

"Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλή Σαρακοστή και καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Κυρίως θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλη την πόλη του Βόλου για το απαράδεκτο σημερινό παιχνίδι.

Είναι λυπηρό για ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να βρίσκεται σε τέτοιο σημείο. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, για να ετοιμάσουμε την ομάδα μας για τη νέα χρονιά και οι παίκτες μας να παίζουν και να τιμούν τη φανέλα τους.

Σήμερα, πριν αρχίσει ο αγώνας, με πήρε κάποιος τηλέφωνο που δεν θέλω να κατονομάσω και μου είπε πως λόγω οφειλών της ΠΑΕ Καλαμαριάς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μπορώ να κάνω ένσταση και να πάρω τον αγώνα. Δηλώνω πως δεν πρόκειται να κάνω ένσταση γιατί με ενδιαφέρει μόνο η εικόνα της ομάδας μου εντός γηπέδου".

Στη συνέχεια, προπονητές και παίκτες δήλωσαν:

Τζουτζέπε Ματεράτσι (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου):

"Σήμερα δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό τόσο για μας όσο και για τους γηπεδούχους και αυτό επηρέασε την έκβαση του αγώνα. Μέχρι το τέλος είχαμε δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, μας έλειψε όμως το καθαρό μυαλό και το τελείωμα στις φάσεις.

Πολύ καλός ήταν ο τερματοφύλακας μας Πολυχρόνης Βεζυρίδης, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι. Με λίγη προσοχή μπορούσαμε να φύγουμε με την ισοπαλία, μετά τον τραυματισμό όμως ενός αμυντικού μας μείναμε λίγο πίσω στην προσπάθεια.

Κέρδισε η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αν αφαιρέσουμε το τελευταίο 15λεπτο, πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Περνάμε μία αρνητική φάση στην ομάδα μας αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες".

Στράτος Βουτσακέλης (προπονητής Απόλλωνα Καλαμαριάς):

"Σήμερα ήταν ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για μας που αν δεν κερδίζαμε, το μέλλον θα ήταν ζοφερό για την ομάδα. Δεν ήταν ένα ιδιαίτερα ποιοτικό παιχνίδι και παίξαμε μέτρια στο πρώτο ημίχρονο, ευτυχώς όμως η αμυντική γραμμή μας δεν επέτρεψε να κινδυνέψουμε από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε καλύτεροι με το πέναλτι και το τετ α τετ. Κέρδισε η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Τα παιδιά αγωνίζονται εδώ και καιρό μόνα τους και παρότι βογγάνε από τα προβλήματα, δεν το δείχνουν μέσα στο γήπεδο και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Ευχαριστώ τον κόσμο μας που μας στήριξε και ήταν ο 12ος παίκτης μας. ΄Οσο για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου συναισθηματικά θέλω να πετύχει φέτος και του χρόνου ότι καλύτερο. Γνωρίζοντας τον Αχιλλέα Μπέο και τη δυναμική της πόλης του Βόλου είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει".

Πολυχρόνης Βεζυρίδης (τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου)

"Σήμερα αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιξε με πάθος και ψυχή για το αποτέλεσμα και γνωρίζαμε πως κάτι τέτοιο θα συμβεί. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Οι ευθύνες, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μερίδιο, βαρύνουν τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βάζουμε ψυχή και καρδιά στο γήπεδο. Πλέον κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να ανέβει η ομάδα σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση και λόγω της δυναμικής της και κυρίως, λόγω της ιστορίας της. Δεν αρκούν όμως μόνο τα λόγια.

Είναι άσχημο σημάδι η δεύτερη ήττα. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε νίκη..."

Θεόδωρος Παπαδόπουλος (παίκτης Απόλλωνα Καλαμαριάς)

"Πήραμε μία σημαντική νίκη, έστω και στο τέλος, χάσαμε ένα πέναλτ, δείξαμε χαρακτήρα και γι' αυτό πετύχαμε το γκολ. Θα συνεχίσουμε μαζί με τον προπονητή μας να παλεύουμε για την ομάδα μας".

* Μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα, ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου Τάκης Γιαννόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...