Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Δεν δίνει εισιτήρια η Καρδίτσα

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση των διοικούντων της ιστορικής ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας,
που δεν παραχωρούν εισιτήρια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ είχε αποφασιστεί ομόφωνα από το ΔΣ της ΕΠΑΕ να υπάρχει κερκίδα φιλοξενουμένων σε κάθε γήπεδο και σε κάθε αγώνα.
Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ δεν παραχωρεί εισιτήρια με πρόσχημα την αστυνομία, παρότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ έδωσε εισιτήρια στους φιλάθλους της στον αγώνα μεταξύ των ομάδων στο Πανθεσσαλικό, στον προηγούμενο γύρο.
Λυπούμαστε για τον τρόπο σκέψης των διοικούντων της ΠΑΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και τους θέτουμε προ των ευθυνών τους, αφού οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι αποφασισμένοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να μεταβούν στη γειτονική Καρδίτσα.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί, αφού τον όλο χειρισμό του θέματος έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Αν νομίζουν όμως οι παράγοντες της Καρδίτσας ότι κάνουν καλό στην ομάδα τους με τέτοιες συμπεριφορές τους τονίζουμε ότι μόνο καλό δεν κάνουν αλλά δημιουργούν εντάσεις και οξύνουν το κλίμα αδικαιολόγητα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...