Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Θέλει...ψωμιά ακόμα

Ο Ολυμπιακός δήλωσε για μία ακόμα φορά ανέτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.
Η πεντάρα από τον ΠΑΣ έβαλε ουσιαστικά ταφόπλακα στα όνειρα ανόδου ,όχι τόσο λόγο της βαθμολογικής διαφοράς που αυξήθηκε ,αλλά για τη διαπίστωση πως η ομάδα δεν «αντέχει» το βάρος κρίσιμων παιχνιδιών.

Η ομάδα έπαθε πολλές φορές black out και όταν έχεις απέναντί σου αντίπαλο που τιμωρεί το κάθε σου λάθος,δεν γλυτώνεις τον διασυρμό.

Στο 8' το «Ζωσιμάδες» πήρε για πρώτη φορά 'φωτιά'. Ο Κούσας με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Βεζυρίδη.Προηγήθηκε σέντρα του Λουτσιάνο και στρώσιμο της μπάλας από τον Σολάκη.

Στο 18' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ομάδα μας..

Στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να ισοφαρίσει. Έπειτα από ατομική ενέργεια και σέντρα του Ιράλα από τα αριστερά ο Ιωάννου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ζαφειρόπουλου .

Στο 26' ύστερα από βαθιά μπαλιά προς τα καρέ του Ολυμπιακού, ο Σολάκης, βγήκε έξυπνα στον κενό χώρο, πρόλαβε στην έξοδο τον Βεζυρίδη, πέρασε τη μπάλα από πάνω του, αλλά πρόλαβε και απέκρουσε πριν αυτή περάσει τη γραμμή ο Πακάλτζης.

Στο 37' ο ΠΑΣ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ και ανέκτησε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα. Ο Λουτσιάνο έβγαλε κάθετη πάσα, ο Σολάκης κινήθηκε έξυπνα στην πορεία της μπάλας από αριστερά, έκανε το πλασέ η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Βεζυρίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 53' έγινε το 3-1. Το διαμόρφωσε ο Λούκας Ριμόλντι με δυνατό συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 59' ο Ζαφειρόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του όταν απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Διαμάντη.

Στο 65' ο Γιώργος Σαϊτιώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Σε αντεπίθεση του ΠΑΣ ο Σολάκης έκανε κάθετη μπαλιά, και ο Σαϊτιώτης που βγήκε έξυπνα στον κενό χώρο, με δυνατό σουτ νίκησε τον Βεζυρίδη.

Στο 73' ο ΠΑΣ έκανε το 5-1 με τον Σολάκη. Ο Λουτσιάνο διέσπασε την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου από αριστερά κι έστρωσε στον Σολάκη που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75' ένα καλό σουτ του Ιωάννου, απέκρουσε ο Ζαφειρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να μειώσει στο 88'. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κουτσοκώστα ο Ιωάννου με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...