Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Καθάρισε ο Ιράλα

Ο Ολυμπιακός κέρδισε Αγροτικό Αστέρα και...διαιτησία με τον Ιράλα να βάζει την σφραγίδα του.


Ο Ολυμπιακός μπήκε για ακόμα μια φορά φουριόζος στο παιχνίδι.

Η πίεση στην αντίπαλη εστία δεν άργησε να αποδώσει αφού στο 21' ο Πέδρο Ιράλα άνοιξε το σκορ.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε με τον Μάγερνικ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας όταν η μπάλα μετά την κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έδωσε γήπεδο στον αντίπαλο που χρειάστηκε την βοήθεια του Καραγκούνια.Με ένα ανύπαρκτο φάουλ και μία ωραία εκτέλεση η ομάδα του Ευόσμου ισοφάρισε.
Η φάση όμως που έμελλε να ανάψει φωτιές στο Πανθεσσαλικό ήταν αυτή του 40'.
Σε ένα γέμισμα στην περιοχή μας ο Βεζυρίδης πήγε να μπλοκάρει την μπάλα για να έρθει ο Χανιώτης να του κάνει καταφανέστατο φάουλ κλοτσώντας τα χέρια του,ενώ ταυτόχρονα απώθησε τον Πακάλτση ο οποίος πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι.Πρός έκπληξη όλων ο Καραγκούνιας έδειξε σέντρα με την μπάλα να μην έχει περάσει την γραμμή.

Η απόφαση του ρέφερι έκανε τον κόσμο να εισβάλλει μέσα στο γήπεδο και το παιχνίδι να διακοπεί για αρκετά λεπτά.

Στο β΄μέρος η ομάδα μας έπαιξε μονότερμα τον Αγροτικό με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά και να μην περνούν την σέντρα σε όλο το 45λεπτο.
Σύμμαχός τους ο ρέφερι ο οποίος διέκοπτε κάθε 5λεπτο το παιχνίδι αφού ακουγόταν συνθήματα από την κερκίδα κατά του Ψυχομάνη.Στο 72' ήρθε η ισοφάριση με προσωπική ενέργεια του Ιωάννου. Ο Ιράλα στο 80' μετά από σέντρα ασίστ του Γεροντίδη με ευθύγραμμο πλασέ έγραψε το τελικό 3-2.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...