Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Επιστροφή στις νίκες!

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Κέρκυρα επί της τοπικής ομάδας με 2-3.

Η ομάδα μας σάρωσε τους γηπεδούχους στο α' ημίχρονο και ανάλογα μπήκε και στην αρχή του β΄μέρους οπότε και προηγήθηκε με 0-3.

Στο 22' ο Ιακωβάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Ιωάννου με σκαστή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 42' ο Γκαρτσία σούταρε από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Συμεωνίδη και ο Ιωάννου με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 55' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν επικίνδυνα στην αντεπίθεση και ο Συμεωνίδης ανέκοψε τον Ιράλα με φάουλ δύο μέτρα έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε ο Γκαρσία κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Συμεωνίδη (0-3).

Η άσικη αποβολή του Μάγερνικ υποχρέωσε την ομάδα να γυρίσει πίσω και οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία με το σπρώξιμο του Τζόυβανου να ξαναμπούνε στο παιχνίδι.

Στο 62' π Κοντέων έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσεμπερίδης, μειώνοντας σε 1-3.

Στο 76' ο Ρεπερνέ έδωσε στον Γκουστάβο, ο οποίος σέντραρε από τα δεξιά και ο Ίσραελ Σίλβα με κοντινό πλασέ μείωσε σε2-3. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι στη φάση του γκολ στο 42', ύστερα από το σουτ του Γκαρσία



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέξης Αλεξανδρής): Συμεωνίδης, Γκουστάβο, Βιτουλαδίτης, Πελαγίας (46' Τσεμπερίδης),  Ρεπερνέ, Κολοτούρος, Αθανασιάδης, Μακρυδημήτρης (59' Γιαννιτσανάκης), Σμαρτ, Τσάγγαρης (36' λ.τρ. Μπουσινάκης), Ίσραελ Σίλβα.

Στον πάγκο έμειναν οι: Σεντεμέντες, Αποστολίδης, Μποντερόνε, Μάμαλος.

ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Βεζυρίδης, Ιακωβάκης (90' Γουσούλης), Κατσικάς, Ιωάννου (85' Ραμί), Μπάρος Τούτσο (63' Στεφανίδης), Κοντέων, Πακάλτσης, Ιράλα, Μάγερνικ, Γκαρσία, Αλβάρεζ.

Στον πάγκο έμειναν οι: Θέμελης, Γιακάκογλου, Τσουλάκος, Γεροντίδης.


ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2.500

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: Δεν ανακοινώθηκαν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Τζουβάνος (Άρτας)

ΕΠΟΠΤΕΣ: Χρήστος Μαγιάνης (Άρτας) και Κώστας Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Ρούσσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 50' Πακάλτσης, 55΄Συμεωνίδης, 55' Ιράλα, 62' Κοντέων, 66' Βεζυρίδης, 80' Κατσικάς

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 59' Μάγενρικ με 2η κίτρινη (η πρώτη ήταν στο 44')


  • Σαν...λαθρομετανάστες αντιμετώπισε η Κέρκυρα τους 20 φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στις κερκίδες αφού τους ανάγκασε να «κάθονται» όρθιοι σε κερκίδα χωρίς καθίσματα.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...