Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό

Ένα καλό 45λεπτο ήταν αρκετό για να δώσει στον Ολυμπιακό το πρώτο τρίποντο.



Παρά τη βροχή, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή από τους 4500 φιλάθλους της ομάδας. 

Το γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου σημείωσε στο 37' με ένα υπέροχο πλασέ ο Ιωάννου, αφού είχε προηγηθεί μπροστινή μπαλιά του Γκαρσία, έτρεξε ο Ιράλα και έκανε τη σέντρα και τελείωσε με επιτυχία τη φάση ο σκόρερ των ερυθρολεύκων. 

Στον εξαιρετικό αγώνα, στο πρώτο κυρίως ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ακόμη ευκαιρίες. 

Μόλις στο 2' σέντρα του Κοντέων, απέκρουσαν οι αμυντικοί της Καρδίτσας, ενώ σέντρα του Γκαρσία και κεφαλιά του Ιωάννου, κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα. 

Στο 5' σουτ του Ραμί, κατέληξε άουτ, ενώ στο 21' χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου με το Ραμί από αριστερά, πλάσαρε ο Γκαρσία και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. 

Στο 22' ένας εξαιρετικός συνδυασμός των Στεφανίδη-Γεροντίδη, με σέντρα του δεύτερου, η μπάλα κατέληξε στο Ραμί, ο οποίος εκτέλεσε μία δυνατή κεφαλιά, την οποία απέκρουσε ο Μπρέλλας. 

Στο 27' ένα ξαφνικό σουτ του Αμαραντίδη για την Καρδίτσα, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 30' η ανατροπή του Ραμί από το Γιώτα πέρασε απαρατήρητη από το διαιτητή, ο οποίος έδειξε απλώς πως συνεχίζεται το παιχνίδι. 

Δύο λεπτά αργότερα, σουτ του Ραμί από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε ο Μπρέλλας, σε μία ακόμη σωτήρια για την Καρδίτσα απομάκρυνση κινδύνου. 

Στο 37' το γκολ του Ιωάννου ξεκήσωσε τον κόσμο που αδιαφόρησε παντελώς για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. 

Στο 43' δυνατό σουτ του Μπουντούρη, μπλόκαρε ο Βεζυρίδης. 

Στο 63' πάσα του Στεφανίδη στον Ιωάννου, με το δεύτερο να κάνει ένα εκπληκτικό γυριστό, το οποίο απέκρουσε και πάλι ο Μπρέλλας. 

Στο 64' κόρνερ του Γκαρσία, γυριστή κεφαλιά του Ραμί, απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης. 

Στο 67' σουτ από καλή θέση του Ντιούφ έξω από τη μεγάλη περιοχή, κατέληξε στην αγκαλιά του Βεζυρίδη. 

Στο 91', σουτ του Ζαχαριέβσκι, πλάσαρε ο Μποντούρης και άουτ. 



Οι κάρτες του αγώνα: 

Κίτρινες για τον Ολυμπιακό Βόλου: 76' Κοντέων, 90' Σκαρτσίλας, 91' Διαμάντης, 92' Βεζυρίδης. 

Κϊτρινη για την Αναγέννηση Καρδίτσας: 68' Παναγιώτης Κυπαρίσσης. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Αναγέννηση Καρδίτσας: Μπρέλλας, Μποντούρης, Yamaya, Αμαραντίδης, Παληγεώργος, Δούκας, Χατζηρίζος (37' Ζαχαριέβσκι), Σάββας (68' Καραμανλής), Λαζανάς (48' Κυπαρίσσης), Ντιούφ, Γιώτας. 

Ολυμπιακός Βόλου: Βεζυρίδης, Γεροντίδης, Αλβάρεζ, Κατσικάς, Κοντέων, Ιράλα, Στεφανίδης, Μάγερνικ (79' Σκαρτσίλας), Ραμί, Γκαρσία (90' Διαμάντης), Ιωάννου (Λ.Τ. 85' Ιακωβάκης). 

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα προπονητές και παίκτες δήλωσαν: 

Από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο προπονητής Βάιος Καραγιάννης: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα δυνατό θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που ήθελαν εξίσου τη νίκη. Μετά από δύο ήττες ήρθαμε αποφασισμένοι να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από το Βόλο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεχτήκαμε το γκολ από λάθος της άμυνας. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε καλύτερα, στο δεύτερο όμως ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά σταθήκαμε, κυρίως στο τέλος, άτυχοι. 

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και καλή πορεία για τη συνέχεια". 

Κωνσταντίνος Μπρέλλας: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσε πολύ ο Ολυμπιακός Βόλου. Νιώθουμε πικρία που δεν πήραμε έστω τον ένα βαθμό ισοπαλίας". 

Από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως είναι σημαντικοί και οι 3 βαθμοί που πήραμε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και είχαμε πολλές ακόμη αξιόλογες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε λίγο το ρυθμό μας, αλλά ευτυχώς όχι τόσο ώστε να απειληθούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη σημερινή νίκη, αλλά θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Καλή πορεία στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας". 

Γιώργος Ιακωβάκης: "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα 3-0 ή και 4-0, από το πρώτο ημίχρονο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε για μία ακόμη φορά δίπλα μας, τον ευχαριστούμε για την αμέριστη, ενθουσιώδη και συνεχή συμπαράστασή του".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...