Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Βίοι αντίθετοι...

Ολυμπιακός Βόλου και Αιγάλεω μοιράστηκαν βαθμούς σήμερα στο ΕΑΚ σε ένα αποτέλεσμα το οποίο υποβίβασε το Αιγάλεω.


Η τριπλή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καστοριά, που ισοφάρισε στο τέλος τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποδείχθηκε καταστροφική για το συγκρότημα του Κώστα Διάλλα. Το Αιγάλεω, που έπεσε πέρυσι από τη Σούπερ Λιγκ, επιστρέφει στη Γ' Εθνική .

Και όμως, το ματς άρχισε καλά για τους Αιγαλεώτες αφού στο 30' ο Κυβελίδης με ατομική προσπάθεια και σουτ έδωσε προβάσισμα στο "σίτι". Η χαρά τους όμως δεν διήρκεσε για περισσότερο από τρία λεπτά αφού ο Μασάντο από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε το ματς στα ίσα.

Η ισοπαλία... βόλευε και τις δύο ομάδες μέχρι το 87'. Τότε οι Αιγαλεώτες πληροφορήθηκαν την ισοφάριση της Καστοριάς στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έφερε τους ακρίτες μαζί τους στους 39 πόντους. Το Αιγάλεω μειονεκτεί στην τριπλή ισοβαθμία και μοιραία έπεσε. 

Η χρονιά που ταλαιπώρησε τον κόσμο της ομάδας πέρασε.Μοναδικός «καλοκαιρινός» στόχος...η Ένωση!

Ολυμπιακός Βόλου (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος (45' Κοντέων), Δήμας, Χαϊκάλης, Φονσέκα, Βέρμπης, Γεωργιάδης, Μάγγος, Πακάλτσης, Μιτρόφ (72' Οικονόμου), Μασάντο (92' Σκαρλάτος).

Αιγάλεω (Κώστας Διάλλας): Μανωλόπουλος, Φορκέτι, Σουλίδης, Κυβελίδης, Στόικοφ, Δογάνης, Κοκκίνης, Αυλωνίτης, Παλάσκας, Χόφμαν (46' Μάρης), Μεϊντής.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα ασχοληθεί ενεργά με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου, αν επέλθει συγχώνευση με τον... Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου. Τη Δευτέρα, μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των διοικήσεων των δύο ομάδων για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...