Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Απίστευτα επεισόδια με παίκτες του ΠΑΣ

Το...έλα να δεις έγινε αργά χθες το βράδυ σε εστιατόριο του Ρίο, όπου συναντήθηκαν τυχαία οι αποστολές του Ολυμπιακού και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά την επιστροφή τους από Καλαμάτα και Νίκαια αντίστοιχα.


Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάθισαν αρχικά να γευματίσουν, χωρίς τίποτα να προμηνύει αυτό που θα ακολουθούσε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιώργος Κούσας επιτέθηκε φραστικά στον νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού Αλέκο Γεωργιάδη, ο οποίος δεν αντέδρασε αλλά ένας άλλος παίκτης του ΠΑΣ, ο Χρήστος Κουτσοσπύρος χτύπησε για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο τον Γιώργο Δήμα στο κεφάλι.
Το εστιατόριο μετατράπηκε αμέσως σε...αρένα, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να επιδίδονται σε αγώνα κατς.
Επειδή μάλιστα το χτύπημα του Κουτσοσπύρου έγινε με σιδηρολοστό ,ο παίκτης του Ολυμπιακού κληρονόμησε επτά ράμματα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση, αλλά πριν αυτή φτάσει στο σημείο η αποστολή του ΠΑΣ είχε ήδη αναχωρήσει. Οι "ερυθρόλευκοι" προτίθενται να καταθέσουν μήνυση εναντίον του Κουτσοσπύρου, με το όλο συμβάν να λαμβάνει χώρα τρία 24ώρα πριν το μεταξύ τους ματς στους Ζωσιμάδες.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε και η δήλωση του κου Κούγια για την ενέργεια του Κουτσοσπύρου τον οποίο τον αποκάλεσε μάγκα και πως τέτοιους παίκτες θέλει στην ομάδα.

Τη Δευτέρα ο Κουτσοσπύρος επικοινώνησε με παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, ζητώντας συγγνώμη, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...