Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Στον αυτόματο...

Καλύτερα τα πηγαίνει χωρίς προπονητή στον πάγκο!
Αυτό τουλάχιστον έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα τον οποίο κέρδισε με 2-0.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου υπερείχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε πολλές φάσεις και ευκαιρίες, όπως στο 2ο κιόλας λεπτό η κεφαλιά του Ροζάλες, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Γκίτκου και στο 20' δυνατό σουτ του Ουαταρά που κατέληξε άουτ. 


Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 55' μετά από ενέργεια του Γκασπάρ πάνω στον Παρόντι ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ιωάννου, η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Γκίτκο και το σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Στο δεύτερο πέναλτι όμως, μετά την ανατροπή του Ρομοντίνι από το Δασκαλάκη, στο 67' και την αποβολή του παίκτη του Ερυθρού Αστέρα με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, η εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από το Ροζάλες άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. 

Τρία λεπτά αργότερα, στο 70', ο Ηλίας Ιωάννου (αξίζει να σημειωθεί πως έπαιζε τραυματισμένος), σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, μετά από πάσα του Ουαταρά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα, το 2-0. 

Οι κάρτες του αγώνα: 

Κίτρινες: 33' Ροζάλες, 92' Στεφανής για τον Ολυμπιακό Βόλου 

52' κίτρινη για το Δασκαλάκη και 55' κόκκινη Δασκαλάκης (δεύτερη κίτρινη) για τον Εθνικό Αστέρα 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ολυμπιακός Βόλου: Βεζυρίδης, Γουσούλης, Στεφανής, Ιωάννου (77' Γιακάκογλου), Ιράλα, Πακάλτσης, Κοντέων, Ρομοντίνι, Παρόντι (83' Ασλανίδης), Ροζάλες, Ουαταρά (89' Ιακωβάκης) 

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Καρατζάς, Γκασπάρ, Λουνταλά (74' Βλαστέλης), Παπαθανασίου, Δασκαλάκης, Σακελλαρίου, Διαμάντης (75' Τρέχο), Πασάς, Γκουέι (72' Φερέιρα), Ρέγιες

Μετά τον αγώνα ακολούθησε συνέντευξη τύπου, όπου δήλωσαν: 

Αντώνης Μανίκας (προπονητή Εθνικού Αστέρα) 

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Γράψτε (είπε στους δημοσιογράφους), ό,τι είδατε". 

Φίλιππος Μπολοβίνης (προπονητής τερματοφυλάκων Ολυμπιακού Βόλου, υπηρεσιακός τεχνικός) 

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, μετά από 8 αγώνες χωρίς νίκη και κυρίως μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Θέλαμε πολύ σήμερα να κερδίσουμε και το πετύχαμε. Σε κάθε αγώνα η ομάδα θα κάνει το καλύτερο για τη φανέλα και για την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου". 

Στεφανής (παίκτης Ολυμπιακού Βόλου) 

"Πιστεύω ότι περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα και προερχόμαστε από σειρά άσχημων αποτελεσμάτων. Θέλαμε πολύ τη νίκη και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας". 



  • Κόπηκαν 552 εισιτήρια ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν 1300 περίπου φίλαθλοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...