Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Λυτρωτής ο Παπαϊωάννου!


Με ένα γκολ του Παπαϊωάννου στο 90' ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε και πήρε ,έστω και δύσκολα, το πρώτο του τρίποντο την φετινή χρονιά.

Οι ερυθρόλευκοι «πάλεψαν» στις λάσπες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο σε ένα παιχνίδι που πήγε ξεκάθαρα στην δύναμη και στα λιγότερα λάθη.

Και ενώ το πρώτο μέρος κύλισε με κατοχή για τους ερυθρόλευκους αλλά χωρίς να ξεχωρίσει κάποια ομάδα αφού είχαν από μία καλή ευκαιρία ,στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός κυριάρχησε ,προσπάθησε περισσότερο ,εκμεταλλεύτηκε και το άγχος των παικτών του Σβορώνου που πίστεψαν πως ήταν κοντά σε κάποιο αποτέλεσμα και τελικά έφτασαν στην νίκη σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα μετά από κόρνερ του Κόλα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Λάμπος (60΄Κατσαγεωργίου), Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Ψιάνος, Κόλα, Κυρίτσης, Μυλωνάς (86′ Καρατσόλης), Ντινιωτάκης (75′ Σταμπουλής).

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Κούζας, Καραγκούνης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Μυστρίδης (90΄Κραγιόπουλος), Μυρωτής (90΄Σιδηρόπουλος), Τσολακίδης (78΄Κατσαμάγκας), Δημηνάς (78΄Δημητρουλόπουλος), Ναρίνογλου(83΄Βούλγαρης), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...