Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Θέλει στομάχι γερό...!

 Ντροπιαστική ήττα από την ΑΕΠ Κοζάνης γνώρισε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα μας δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο του αγώνα τον τίτλο του φαβορί ,έστω και μόνο για το σημερινό αγώνα και υπέστη μια φυσιολογική σύμφωνα με τον νόμο του ποδοσφαίρου ήττα από μία νενανική ομάδα που οι βλέψεις της κοιτάζουν στην σωτηρία της κατηγορίας και μόνο.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να προβληματιστούν και τουλάχιστον να «κοιτάξουν» να σωθεί η κατηγορία αλλά και να μην δέχεται η ομάδα εξευτελιστικές ήττες που γράφονται στην ιστορία.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε άτολμος.Στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή αλλά απειλούσε μόνο με στημένα.

Στην πρώτη προσπάθεια των γηπεδούχων στο 75' o Kaβουσάκης που μέχρι τότε ήταν θεατής του αγώνα ,είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία του από σουτ του Παπαζήση.

Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αντιδράσει αφού προσπάθησε ανορθόδοξα με γιόμες που δεν «καθόταν». Έτσι στις καθυστερήσεις και ενώ ακόμα και ο Καβουσάκης είχε προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή ,η ΑΕΠ με αντεπίθεση έγραψε το τελικό 2-0.

Μοναδική «όαση» στο ερυθρόλευκο ναυάγιο οι 200 και πλέον φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν στην Κοζάνη και θα γυρίσουν Βόλο με σκυμμένα τα κεφάλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...