Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Δεν είμαστε....Μπαρτσελόνα!


Με δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Σάκης Θεοδοσιάδης, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της ομάδας και έκανε λόγο για συμπεριφορά κάποιων, που δεν συνάδει με αυτό που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός και ζήτησε απ’ όλους αυτούς να αφήσουν την ομάδα στην ησυχία της.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

 «Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι και αυτοί που αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ότι φέτος γίνεται μία τεράστια προσπάθεια. Το τελευταίο διάστημα δημιουργούνται κάποιες εντυπώσεις και πραγματικά δεν γνωρίζω το λόγο. Ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε η… Μπαρτσελόνα. Είμαστε μία ομάδα που απαρτίζεται από νεαρά παιδιά, στα οποία δίνουμε το βήμα να διακριθούν και να σηκώσουν το βάρος της φετινής προσπάθειας. Γίνεται ένας τεράστιος αγώνας και για μας ο στόχος δεν είναι τα φιλικά, αλλά το πρωτάθλημα και πως εκεί θα παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί. Τα φιλικά σου δείχνουν τι μπορείς να κάνεις. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά και η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Σε όλους αυτούς που μας περιμένουν στη γωνία και θέλουν ο Ολυμπιακός να χάνει και να δέχεται σε κάθε παιχνίδι δύο και τρία γκολ, έχω να τους πω, ότι θα αργήσουν πολύ να το δουν αυτό. Βλέπω μία συμπεριφορά εδώ και πάρα πολύ καιρό, η οποία δεν συνάδει με τα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ας αφήσουν τον Ολυμπιακό στην ησυχία τους. Είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό που κάνουμε και όλοι όσοι αγαπούν πραγματικά τον Ολυμπιακό να ξέρουν, ότι όσοι είμαστε στον ιστό της ομάδας, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι ώστε να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό όσο ψηλότερα γίνεται και να κάνουμε τον κόσμο που τον στηρίζει υπερήφανο. Συνεχίζουμε τη διαδικασία των φιλικών παιχνιδιών, τα οποία αντιμετωπίζουμε ως παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι με τον Πιερικό, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα που έχει και αυτή νεαρούς ποδοσφαιριστές και ένα πολύ καλό προπονητή, μας δόθηκε η ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες μας. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν εξαιρετική. Κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και αυτό που έλειψε ήταν το γκολ. Απέναντι σε μία πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ένα κομμάτι του παιχνιδιού, στο οποίο χάσαμε τη συνοχή μας. Οι πολλές αλλαγές και η κούραση έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μας απειλήσει. Μετά από πολλά φιλικά παιχνίδια, ήταν το πρώτο που απειληθήκαμε επικίνδυνα σε δύο-τρεις περιπτώσεις. Παρόλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί δουλεύουν πάρα πολύ και διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι.

Για τις αλλαγές των Ακριβόπουλου και Θεοδωρόπουλου τόνισε: «Ο Ακριβόπουλος τραυματίστηκε στη γάμπα και αποχώρησε από το γήπεδο. Όσον αφορά τον Θεοδωροπούλου, η αλλαγή είχε να κάνει με την τακτική του παιχνιδιού. Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί ακούω και διαβάζω διαφορά και προκαλώ τους δημοσιογράφους να έρχονται και να βλέπουν τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Δεν θα πρέπει εμείς οι προπονητές να απολογούμαστε σε ποια θέση θα βάζουμε τους ποδοσφαιριστές και ποιο σχήμα θα παρατάξουμε. Αυτές είναι οπισθοδρομικές αντιλήψεις, που μόνο κακό εξυπηρετούν και έχουν δόλο απέναντι στην ομάδα. Οι πόρτες στις προπονήσεις είναι ανοιχτές, οι προπονητές είναι υπεύθυνοι και με αντικειμενική συνείδηση επιλέγουν τους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές. Σε όλα τα φιλικά έχουμε μία ομάδα ευέλικτη, έχουμε παίκτες οι οποίοι μπορεί να χρησιμοποιηθούν, ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού, σε πολλές θέσεις κι αυτό είναι όπλο για μας τους προπονητές και από τα μεγαλύτερα όπλα στη φαρέτρα του φετινού Ολυμπιακού.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που τρέχουν την ομάδα, τους αφανείς ήρωες που καθημερινά είναι κοντά στον Ολυμπιακό, για να έχουμε καλή καθημερινότητα, να δουλεύουμε απρόσκοπτα και να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στα επίσημα παιχνίδια. Όλοι αυτοί που κόπτονται για τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού Βόλου μόνο δύναμη μας δίνουν…».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...