Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Νέα φιλική νίκη!

 
Νέα φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό επί της Ελασσόνας αυτή την φορά.

Η ομάδα μας συνεχίζοντας την καλή εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια επιβλήθηκε της Ελασσόνας με γκολ του Σκοπελίτη με 1-0.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, η ομάδα όμως ,αν και χαμηλού προϋπολογισμού, έχει δουλευτεί προσεκτικά από τον Σάκη Θεοδωσιάδη και δείχνει πολύ καλά στοιχεία ,αναλογικά πάντα των στόχων που έχουν τεθεί.

Να σημειωθεί πως στο χθεσινό φιλικό ,το πρώτο που έγινε στην Νεάπολη, στην ομάδα αγωνίστηκαν οι Θεοδωρίδης και Βρονταράς ,που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης (70 Βρονταράς), Λάμπος (85’ Καρατσόλης), Θεοδωρόπουλος (85’ Παπαδήμος), Σιουμουρέκης (63’ Καμπέρης), Παπαϊωάννου, (78’ Γαλανόπουλος) Ψιάνος, Κόλα (75’ Σταμπουλής), Κυρίτσης (58’ Θεοδωρίδης), Σκοπελίτης, Ντινιωτάκης (58’ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου

 

 ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Γούπος, Κακάμης, Καραμούλας, Σουγλής, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας, Ντούλαγκ, Κωστούλας, Ματούλας (44’ λ.τρ. Καραγκούνης). Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Νταμπώσης, Κουκούλης, Σεμερτζίδης, Μπούσιας, Κουρδής, Αγρογιάννης, Γκουτζουρέλας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...