Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ο Ολυμπιακός θα ξαναγεννηθεί!


Ενεργό ρόλο στην δημιουργία του νέου Ολυμπιακού παίζει και θα παίξει ο Κώστας Σταματίου.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού ,στην παρουσίαση του Θεοδωσιάδη ,μίλησε από...καρδιάς και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα, καθώς μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε μία διοίκηση στον Ολυμπιακό Βόλου, η οποία ζήτησε τη γνώμη και τη βοήθεια των παλαιμάχων. Θέλω να εξάρω την παρουσία των παλαιμάχων, καθώς για πρώτη φορά στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν στο ακέραιο, που σημαίνει ότι ιστορία είναι η βάση. Κανείς δεν περισσεύει. Εμείς τόσο χρόνια περισσεύαμε. Είμαστε, όμως, εδώ στα δύσκολα, τόσο εγώ, όσο και οι άλλοι παλαίμαχοι. Ο τεράστιος Ίμρε Μπόντα, ο Γιώργος Καραμίχαλος, όλα τα παιδιά που έγραψαν μεγάλη ιστορία στην ομάδα. Περιμένουμε διακαώς αυτή η προσπάθεια να πετύχει. Θα πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Έχουμε πολύ μεγάλη βάση στην κοινωνία του Βόλου.Οι μεγάλες ομάδες ξαναγεννιόνται  μέσα από την τέφρα τους. Αυτό θα γίνει και στον Ολυμπιακό Βόλου.

Έγινε μία επαφή με 50 περίπου παίκτες της ευρύτερης περιοχής. Δεν έγινε σε κανέναν πρόταση, πέρα από διερευνητικές συζητήσεις. Η διοίκηση έχει ενημερωθεί για τις απαιτήσεις τους και από δω και πέρα η επιλογή είναι μόνο του προπονητή. Θα τους αξιολογήσει και θα αποφασίσει με τη διοίκηση, αν και ποιοι θα αποκτηθούν, ο οποίοι θα είναι ελάχιστοι.

Πρώτα έπρεπε να κάνω αυτό που μου ζήτησε ο Ερασιτέχνης. Από κει και πέρα, βλέποντας τη στελέχωση που γίνεται, θα είμαι δίπλα στην ομάδα, είτε μου ανατεθεί κάποιο επίσημο πόστο, είτε όχι. Εάν πραγματικά μου γίνει μία πρόταση, η οποία θα εξυπηρετεί αυτό που εγώ φαντάζομαι στην καινούργια θέση, αυτή του τεχνικού διευθυντή, θα πρέπει να υπάρχουν κάποια εχέγγυα. Για να μπορώ να βοηθήσω. Αν επισημοποιηθεί η συνεργασία, θα πρέπει να είναι σε στέρεες βάσεις. Για να μπορούμε να προσφέρουμε σ’ αυτή την ομάδα και να την αναδείξουμε. Η διοίκηση πιστεύει σ’ αυτό το πλάνο. Έχω τις διαβεβαιώσεις, ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι θέμα χρόνου αυτό το σχέδιο να γίνει πραγματικότητα».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...