Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Παραίτηση Μεταφτσή με αιχμές κατά Μπέου!

 


Με επιστολή ο Αλέκος Μεταφτσής ανακοίνωσε την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, αφήνοντας αιχμές για τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόλου. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην επιστολή παραίτησης του Αλέκου Μεταφτσή:

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσω τα εκατοντάδες μέλη της ομάδας μας, του Ολυμπιακού Βόλου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν ως πρώτο σύμβουλο στις πρόσφατες εκλογές του 2021, αλλά και τους χιλιάδες φιλάθλους μας, ότι παραιτούμαι από μέλος του διοικητικού συμβουλίου με δική μου θέληση και όχι με την επιβολή κανενός (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, άλλως δεν θα παραιτούμουν ποτέ) για τον μοναδικό λόγο, ότι αγαπάω τόσο πολύ αυτή την ομάδα και δεν θα ήθελα οι ενέργειες μου να είναι βαρίδι για την εξέλιξη της και την απρόσκοπτη πορεία της, σε όλα τα τμήματα που διατηρεί.

Δυστυχώς, στη πόλη μας κυριαρχεί το μαύρο σκοτάδι και οι αρχές του εκφοβισμού και της εκδίκησης, τις οποίες υπηρετούν Βολιώτες και «Βολιώτες», οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν, ότι η δράση φέρνει αντίδραση. Στο χωριό μου, την ανταρτομάνα Κερασιά, λένε όμως, «ότι κάνει η γίδα στο πουρνάρι τα βρίσκει στο τομάρι» και αυτοί που σήμερα, θεωρώντας ότι κρατούν τα κλειδιά της πόλης και ότι δεν είναι κοινοί θνητοί, προσπαθούν να επιβάλουν σιωπή, πλανώνται.

Στις 6 Απριλίου 2022 κατέθεσα μήνυση στο Μπέο για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ του απαντώ στις αιτιάσεις του μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τις οποίες και αυτός κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει για να δηλώσει προσωπικές απόψεις και φυσικά δεν θα σταματήσω να το κάνω, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Να μας έχει ο Θεός καλά …

Χαιρετίζοντας, τόσο τον πρόεδρο, όσο και τους μέχρι χθες συνεργάτες μου στο διοικητικό συμβούλιο, τους ζητώ να είναι δυνατοί και συνεπείς στις αξίες και τις αρχές του Ολυμπιακού Βόλου.

Ραντεβού στις κερκίδες…

ΥΓ1. Γιώργο, όπως μόνο εσύ ξέρεις η απάντηση στο βοθροsite.

ΥΓ2. Με πολεμάνε μα δε λυγίζω, ανταποδίδω τα πυρά και συνεχίζω.

ΥΓ3. Κι αν δεν νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...