Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Κρίμα και άδικο!

 
Ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στο 96' στην Ηγουμενίτσα και έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πανυγυρίσει ένα τρίποντο που θα ήταν βάλσαμο για την δύσκολη συνέχεια.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς για να σωθεί πρέπει να βάλει από κάτω δύο ομάδες.




Ο Καβακάς παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς και Στάμου και τον Σκοπελίτη ως  αριστερό αμυντικό και τον Γραικό ως δεξιό.
Ο Κόλα με τον Ντιαμπί  ήταν αμυντικά χαφ Το τέρμα υπερασπίστηκε ο Ξενοδόχοφ .Στην μπροστινή γραμμή έπαιξαν στα πλάγια οι Βερνάρδος και Ξύδας φορ ο Σιαφα και σε ελέυθερο ρόλο ο Ντο Σάντος.
Στο β' μέρος το σύστημα άλλαξε με την ομάδα να παίζει 5-3-2 με τον Μαρκοπουλιώτη να συμπληρώνει την πεντάδα των αμυντικών.

Ο Ολυμπιακός έκανε ίσως την πιο «μεστή» φετινή εμφάνιση.Η ομάδα μας είχε ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο ,ήξερε τι ζητούσε και είχε πλάνο.Σε γενικές γραμμές ήταν τακτικά πολύ καλύτερος από τον Θεσπρωτό που όμως υπερτερούσε σε ύψος και ταχυδύναμη.
Κάπου εκεί κρίθηκε και ο βαθμός που απέσπασαν οι γηπεδούχοι στο τέλος.Ήταν φανερό πως ο Θεσπρωτός δεν είχε καμία τακτική επίθεσης και γι αυτό σε όλο το β' μέρος και όχι μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο ,επιτεθόταν με γιόμες ελπίζοντας πως θα ισοφαρίσε είτε από κάποιο αμυντικό λάθος ή από στημένη φάση.Και ένα κόρνερ στην τελυεταία φάση του αγώνα στο 97, εκεί που οι παίκτες της ομάδας μας έδειχαν κουρασμένοι , έφερε το 1-1.
Είχε προηγηθεί μία πολυ καλή εμφάνιση με την ομάδα μας να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 46' με γκολ ,ατομική προσπάθεια του Βερνάρδου.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι ,αν είχε παίκτες στο κέντρο να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις την στιγμή που ο Ρότσα άδειαζε την ομάδα του αμυντικά.Στο τελευταίο δεκάλπετο ο Ρότσα άφησε στην ενδεκάδα έναν και μοναδικό καθαρόαιμο αμυντικό να φυλάει τον Σιαφά,αλλά ο Ολυμπιακός δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Ντ’ Αλέσσιο, Βαλέντε, Βασιλάκης, Γώγος (82’ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (46’ Πατσέκο), Ραμίρεζ, Ζιώγας (82’ Βαταμίδης), Γεωργούσης (46’ Μπονίγια), Σαραντίδης, Κωνσταντίνου (82’ Δημήτρουλας).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης,  Κόλα (87’ Παπακώστας),  Ντιαμπί (71’ Μάνγκα), Ξύδας (52’ Μαρκοπουλιώτης), Ντος Σάντος (46’ Κουντουριώτης), Βερνάρδος, Σιαφά



Κάρτες:  97' Πατσέκο - 65'Φιλίποβτις  

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Δραγάτης μέχρι το 75 ήταν απαρατήρητος αν εξαιρέσει κάποιος τα φάουλ υπέρ της ομάδας μας που δεν δίνοταν.Από εκεί και έπειτα όμως  φάνηκε επηρεασμένος από την έδρα δίνοντας την ευκαιρία  τους γηπεδούχους να φτάνουν στην περιοχή μας με κάθε τρόπο.Η καθυστέρηση των επτά λεπτών που υπέδειξε ήταν αδικαιολόγητη

Μας άρεσε....

Ο Βερνάρδος μπορεί να πέτυχε το γκολ αλλά για εμάς ο Σιαφά ήταν αυτός που έκανε πολύ δουλειά στον επιθετικό τομέα

Δεν μας άρεσε...
 
Η συγκέντρωση των παικτών μας στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ίσως σταθεί μοιράια


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Καβακάς: «Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες κι αυτό οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο που δεν προσφέρεται για να παίξουν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα έλεγα πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κρατούσαμε μέχρι το τέλος ένα αποτέλεσμα που θα μας έδινε μεγάλη δύναμη και ώθηση όμως και ο πόντος για εμάς είναι πολύτιμος. Η ομάδα για τρίτο παιχνίδι παρουσιάζεται συμπαγής και με πλάνο. Στο πρώτο ημίχρονο απειληθήκαμε με ένα σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι. Εμείς πετύχαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε τρεις-τέσσερις προϋποθέσεις για μία σωστή πάσα που θα μας έδινε ακόμη ένα γκολ.Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος προσπάθησε να μας βάλει στην περιοχή με μεγάλες μεταβιβάσεις και με τη βοήθεια της διαιτησίας, μίας διαιτησίας που μας έπαιξε 100-0 και όσο περνούσε το παιχνίδι γινόταν και χειρότερη για εμάς. Δυστυχώς, δεν πρέπει να αναφερόμαστε, αλλά όταν παλεύουμε και με τη διαιτησία τα πράγματα γίνονται και πιο δύσκολα .Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρέφερι δεν έδωσε ούτε ένα φάουλ υπέρ μας και πιστέψτε με έγιναν πάρα πολλά φάουλ υπέρ μας. Μ’ αυτόν τον τρόπο δεν μας βοήθησε να βγούμε από την περιοχή μας. Ο Θεσπρωτός πήρε 25 φάουλ γύρω από την περιοχή κι εμείς κανένα. Δεν λέω ότι του Θεσπρωτού δεν ήταν, τα δικά μας όμως τα φάουλ δεν τα έδωσε».

Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, η ομάδα μπορεί, πρέπει και θα σωθεί. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη  με μία ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Καλή συνέχεια στον Θεσπρωτό»»


Ρότσα: «».


 


 


Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου
  • Ανακοίνωση για την διαιτησία εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του κ. Δραγάτη, η οποία προσβάλει τη συλλογική προσπάθεια της ομάδας, τη νοημοσύνη όσων ασχολούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου, με το διαιτητή να κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να καταφέρει ο Θεσπρωτός να ισοφαρίσει το παιχνίδι, έστω και στην τελευταία φάση του αγώνα. Σ’ ένα παιχνίδι, όπου κράτησε παραπάνω χρόνο καθυστέρηση, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης. 

Οι γνωστές παλιές τακτικές («καλλιτεχνικά χειρουργεία»»), πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και όχι να επαναλαμβάνονται, όπως συνέβη σήμερα στην Ηγουμενίτσα.

Διότι, γνωρίζουμε πότε ένας διαιτητής κάνει το ανθρώπινο λάθος. Θα ενημερωθεί με υπόμνημα και σχετικό βίντεο ο κ. Κλάτενμπεργκ και ο κ. Κόλινς, έτσι ώστε από εδώ και πέρα να έχουμε ισότιμες διαιτησίες σε όλα τα παιχνίδια μας.

Συγχαρητήρια στους δύο βοηθούς, Καλλή και Νίκζα για την πολύ καλή και ακριβοδίκαιη διαιτησία.

Πρέπει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι της ΤΡΑΜΠΑΛΟΠΑΡΕΑΣ, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...