Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Η ανακοίνωση των Vatos Locos


Αιχμές αφήνει η ανακοίνωση των Vatos Locos.Διαβάστε την:

«Αφήσαμε να περάσει μια ημέρα για να μην θεωρηθεί πως ό,τι γράφουμε είναι εν βρασμώ ψυχής. Κύριοι είστε ανίκανοι να φοράτε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Με εξαίρεση 2 η 3 παιδιά που δείχνουν τουλάχιστον φιλότιμο και μεταμέλεια για αυτές τις εμφανίσεις. Εμείς δεν σας χειροκροτήσαμε χθες. Όσοι σας χειροκρότησαν σας δίνουν συγχωροχάρτι. Εμείς δεν σας συγχωρούμε για την κατάσταση στην οποία έχετε φέρει την ομάδα μας. Η δικαιολογία : τόσο μπορούν τα παιδιά, θα έπρεπε να σας πεισμώνει και να σας κάνει να φάτε σίδερα. Όλος ο κόσμος σας υποτιμάει μέσα στα μούτρα σας και εσείς δεν κάνετε τίποτα για αυτό. Αν ενας γιατρός εκεί που κάνει εγχείρηση στη σκωληκοειδίτιδα ενός ασθενή, ξαφνικά του φύγει το νυστέρι και κόψει την καρωτίδα του ασθενούς δεν θα πεί κανένας τόσο μπορούσε ο άνθρωπος, δεν φταίει αυτός. Αν νομίζετε ότι είστε ανεπαρκείς για την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, η πόρτα ειναι ανοιχτή. Για όποιον κάνει κακό στην ομάδα, σε όποιο πόστο και αν είναι. Ανοχή τέλος.

Και για να προλάβουμε όσους είναι "αγνοί" και θα πουν ότι αυτά που λέμε δεν βοηθάνε, είδαμε και που τους ταχταρίζετε, με τι φιλότιμο ματώνουν την φανέλα καθε αγωνιστική. Η ομάδα παραπαίει και είστε συνυπεύθυνοι. Όλοι μας αν πέσει η ομάδα θα είμαστε εκεί σε όποια κατηγορία κι αν είναι. Εμείς όμως δεν το ευαγγελιζόμαστε για να έχουμε να λέμε ότι ήμασταν εκεί στα δύσκολα και να χαιρόμαστε με το πόσο αγαπάμε την ομάδα και να χτυπάμε ο ένας την πλάτη του άλλου λέγοντας συγχαρητήρια. Το απευχόμαστε γιατί δεν αρμόζει στην ιστορία μας.

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του μπάσκετ για την επιτυχία της απέναντι στην Λευκάδα. Καλό είναι κάποιοι να παραδειγματίζονται απο το τσαγανό σας»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...