Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Δεν «σηκώνει» κεφάλι!

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ακόμα μια ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕ Λάρισας και συνεχίζει να είναι κολλημένος στον πάτο της βαθμολογίας!


Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έδειξε κατά διαστήματα καλό πρόσωπο, οι συγκυρίες με την αποχή δεν στάθηκαν υπέρ των ερυθρολεύκων και γνώρισαν την ήττα από μία ομάδα που προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει.




Ο Βούζας παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς, και Στάμου και τον Γραικό δεξιά και τον Σκοπελίτη αριστερά στην άμυνα.
Ο Κόλα ήταν αμυντικό χαφ, μαζί με τον Ντιαμπί .Οι Βερνάρδος και Κουντουριώτης έπαιξαν στις πτέρυγες της επίθεσης. Μοναδικός προωθημένος ο Γκαργκαλατζίδης με τον Χατζή να τον βοηθά.

Ό αγώνας άρχισε ,ακριβώς όπως δεν έπρεπε να αρχίσει.Ο Φιλίποβιτς έβαλε λανθασμένα το σώμα του και έκανε ένα γκολ δώρο στον Όγκμποε.Με το γκολ στην πλάτη ο Ολυμπιακός αυτή την φορά ,σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια ,έβγαλε αντίδραση και στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος της αντιπάλου του.Σαφώς έπαιξε ρόλο και η τακτική αφού οι Λαρισαίου κλείστηκαν ,έδωσαν χώρους και περίμεναν την αντεπίθεση.
Στο 18' ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κουντουριώτη,ενώ στο 23΄σε κλασικό τετ α τετ ο Βερνάρδος νικήθηκε.Στο 37' η κεφαλιά του Στάμου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου ενώ στο 43΄η Λάρισα είχε την κλασική ευκαιρία με πλασέ του Όγκμποε να προλαβαίνει στην γραμμή ο Φιλίποβιτς.
Στην πρώτη φάση του β΄μέρους ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με ασίστ του Κόλα και πλασέ του Στάμου.Έπειτα η Λάρισα πίεσε για ένα δεκπεντάλεπτο με καλές ευκαιρίες και το γκολ να έρχεται στο 63΄ και πάλι με τον Όγκμποε.Από εκεί και πέρα η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρά τις όποιες αλλαγές επιχείρησε ο Βούζας.

Ολυμπιακός Βόλου (Β. Βούζας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Κόλα (90’ Μαρκοπουλιώτης), Κουντουριώτης, Ντιαμπί (64’ Κατσούκης), Γκαργκαλατζίδης (74’ Ασαμόα), Χατζής, Βερνάρδος (74΄Νάνι)

ΑΕΛ (Π. Γκουτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς (52’ Παπαγεωργίου Θ.), Παπαγεωγίου Κ. (52’ Γιάκος), Γλυνός (73’ Μαυριάς), Όγκμποε, Κολομπίνο (52’ Ραμίρεζ), Ακούνια (90’ Μιλτιάδης).



Κάρτες:   90' Κουντουριώτης - 36' Γαρουφαλιας 43' Γκοτζαμανίδης 45' Κολομπίνο,

Ο «κόραξ» του αγώνα
Χωρίς λάθη η διαιτησία των ρέφερι

Μας άρεσε....

Ο Ολυμπιακός του πρώτου μέρους


Δεν μας άρεσε...

Το γκολ δωράκι του Φιλίποβιτς στον Όγκμποε


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Βούζας: ««Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά σήμερα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι κρίθηκε από δύο λάθη που έγιναν και δεν αρμόζουν στο επίπεδο και στην ποιότητα της ομάδας. Απέναντί μας είχαμε μία έμπειρη και δυνατή ομάδα που είναι από τις πρωτοπόρες του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε στο επόμενο παιχνίδι μας καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί.

Είχαμε μία μεγάλη αποχή, είχαμε να παίξουμε από τις 29 Δεκεμβρίου, είχαμε παίκτες με κορωνοϊό, παίκτες που ενσωματώνονται σταδιακά, παρόλα αυτά είχαμε και κάποια θετικά στοιχεία και απομένει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας, να βελτιώσουμε κάποιους τομείς που χρειάζεται και να πετύχουμε νίκες ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας.

Δυστυχώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε σε θέματα τακτικής. Θεωρώ όμως ότι υπάρχει το απαραίτητο υλικό και η ομάδα έχει το μέταλλο για να βγει η ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση. Είναι αρκετά τα παιχνίδια που απομένουν, χρειάζεται προσπάθεια όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.Το γκολ που δεχθήκαμε επηρέασε πολύ την ψυχολογία μας και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε από ‘κει και μετά, επιπλέον δεν είχαμε τις κατάλληλες λύσεις για να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι περισσότερα πράγματα. Επαναλαμβάνω όμως πως είχαμε θετικά στοιχεία και απομένει να δουλέψουμε περισσότερο. Θα έρθουν κι άλλοι παίκτες που θα ενσωματωθούν και η ομάδα θα παρουσιαστεί αρκετά βελτιωμένη».

Γκουτσίδης: «Ένα θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια πλέον θα είναι πολύ δύσκολα, όπως ήταν και το σημερινό. Αυτό έχει δείξει και η χθεσινή ημέρα, ότι πλέον δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Κάθε ομάδα αγωνίζεται για ξεχωριστό στόχο. Πραγματικά από εδώ και πέρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς πραγματικά θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη και το κάναμε αυτό. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε με κάποιες αλλαγές την ομάδα. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα καταφέραμε. Βάλαμε το δεύτερο γκολ και από εκεί και πέρα έδειξε ότι είχε την ψυχική ηρεμία ώστε να κρατήσει το αποτέλεσμα χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον αντίπαλο»

 


Μικρά&πικάντικα
  • Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα που πήρε η ΑΕΛ στον Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας ότι δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα από τον Βόλο, ενώ έκανε λόγο για μία εξαιρετική ομάδα και χαρακτήρισε τον Βασίλη Βούζα ως έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές.Ο Αλέξης Κούγιας παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, για ν’ αποχωρήσει στη συνέχεια αφού δέχτηκε φραστικές επιθέσεις από φιλάθλους της ομάδας.
  • Aνακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ :
  • «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας, που έδωσαν το «παρών» στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, λόγω covid-19.Χειροκρότησαν την ομάδα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά, με σκοπό να βγει ο Ολυμπιακός από τη δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται και όλοι μαζί να τον οδηγήσουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.Επίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την Αστυνομία για τα ελλιπή μέτρα που υπήρχαν στο σημερινό θεσσαλικό ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.Η ΠΑΕ ζητεί από την Αστυνομία να παρέχει ασφάλεια, να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να φροντίζει για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, πόσο μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ δύο θεσσαλικών ομάδων, με ιδιαιτερότητες.Η διοίκηση της ΠΑΕ είχε ζητήσει από την Αστυνομία, πριν από το σημερινό παιχνίδι, να υπάρχουν αυστηρά μέτρα, προκειμένου η αναμέτρηση των δύο ομάδων να διεξαχθεί ομαλά και να μη σημειωθεί το παραμικρό παρατράγουδο».










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...