Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Μπορούσε και διπλό...!

 
Ελπιδοφόρα η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στις Σέρρες !

Η ομάδα μας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με δύο γκολ των Κουντουριώτη και Μπάτροβιτς (2-2) αλλά αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να φύγει και με το τρίποντο από την έδρα του Πανσερραϊκού. 

Σε κάθε περίπτωση ,λαμβάνοντας υπόψη και τις επτά απουσίες των ερυθρολέυκων, η ομάδα μας έκανε μια πετυχημένη και ελπιδοφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της SL2!




Ο Βαζάκας παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Γραικός και το αριστερό ο Να, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Παπακώστας και ο Φιλλίποβιτς. Αμυντικος μέσος ήταν ο Κόλα με τους Σκοπελίτη και Κουντουριώτη να παίζουν στα  "φτερά".Φορ έπαιξε ο Σιαφα με τον Βερνάρδο πιο πίσω και τον Μπάτροβιτς να έχει τον ρόλο του επιτελικού μέσου.


Ο Ολυμπιακός δεν άρχισε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν την ολοκληρωτική υπεροχή και κάθε μπαλιά στην περιοχή μας «μύριζε» αμυντικό λάθος και γκολ. Ο Ολυμπιακός φάνηκε εξαρχής πως τακτικά παρατάχθηκε για να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση με την πρώτη τελική να έρχεται στο 22' και δύο λεπτά αργότερα να δέχεται το γκολ και στο 31' οι γηπεδούχοι να έχουν δοκάρι.
Από το 30' έως και το 55 για ένα 25λπετο ο Ολυμπιακός άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα του παιχνιδιού. Με δυο πανέμορφα γκολ των Κουντνουριώτη μετά από ασίστ του Μπάτροβιτς , και Μπάτροβιτς έκανε την ανατροπή και μάλιστα θα μπορούσε να «τελειώσει» το παιχνίδι με την μεγάλη ευκαιρία του 49' και τον συνδυασμό Σιαφά ,Μπάτροβιτς.
Όμως ο αφύλαχτος Κανίς και πάλι τιμώρησε τους αμυντικούς του Ολυμπιακού και ισοφάρισε και πάλι.
Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ,χωρίς όμως να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση για να πάρουν το παιχνίδι.




Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κουκόλης (40′ λ.τρ. Δημητρίου), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (68′ Τσιμίκας), Κόντσι (68′ Μέσι), Μαρκιόνι (80′ Καραμπέρης) , Ανάκογλου, Κανίς, Φουάσης (46′ Θεοδωρίδης)
Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Ναά, Κόλα, Σκοπελίτης (90′ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90′ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (66′ Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80′ Ετογκά)





Κάρτες:  39' Κουκόλης , 47' Ζέρης-45'+2 Φιλίποβιτς, 87' Ξενοδόχοβ 96' Ντουάρτε

Ο «κόραξ» του αγώνα
Καλός ήταν ο Τσοπουλίδης από την Ξάνθη

Μας άρεσε....
Ο Μπάτροβιτς ήταν το «μυαλό» των επιθετικών ενεργειών του Ολυμπιακού
Δεν μας άρεσε...

Η άμυνά μας έχει περιθώρια βελτίωσης.Ο Σιάφα είναι καλός για την κατηγορία ,θα πρέπει όμως να έχει πιο γρήγορες επιλογές για να δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...