Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Το θράσος του ΓΑΠ


Ο Γιώργος Παπανδρέου ξανάρχεται στον Βόλο και έχει το θράσος να καλεί τους φίλους του στο Ξενία την Κυριακή το πρωί στις 10:30.

Μιλάμε για τον άνθρωπό που με όργανό του τον θλιβερό  Γερουλάνο διέλυσε τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ΣΒΕΟΦ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή της επίσκεψη ΓΑΠ.

«Η αγαπημένη μας ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου πριν δέκα χρόνια περίπου επ’ ημερών της κυβέρνησης σας με εσάς πρωθυπουργό  και τον κ. Γερουλάνο Υφυπουργό Αθλητισμού, διαλύθηκε και εξαφανίσθηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη μετά από άδικη και παράλογη απόφαση της κυβέρνησης σας. Μια ιστορική ομάδα με χιλιάδες οπαδούς που γέμιζαν το Πανθεσσαλικό, με ευρωπαϊκή πορεία δίνοντας στην Ελλάδα 9 βαθμούς, μια ομάδα που την χαίρονταν και την θαύμαζε όλη η Ελλάδα.

Αυτή η ομάδα καταδικάστηκε εις θάνατον χωρίς καμία πρωτόδικη και τελεσίδικη απόφαση και ο πρόεδρος της τότε Αχιλλέας Μπέος οδηγήθηκε στις φυλακές. Σήμερα η υπόθεση του Κοριόπολις έκλεισε με την αθώωση όλων των εμπλεκόμενων.

Ζητάμε να αναγνωρίσετε το μέγα λάθος σας, να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και να καταθέσετε πρόταση μέσα στην Βουλή ότι αφού αθωώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να επιστρέψει στην Super league 1. Η συγγνώμη και η αναγνώριση ενός μεγάλου λάθους είναι δείγμα μεγάλου ανδρισμού, δείγμα πολιτισμού, ανθρωπιάς και σεβασμού στους ανθρώπους.

Πιστεύουμε στην κατανόηση σας και ευελπιστούμε να πράξετε τα δέοντα ώστε να ηρεμήσει η ψυχή μας και να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...