Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Τα εισητήρια με Ηρακλή


Ανακοίνωση για την προπώληση και τη πώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής εξέδωση η ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

"Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον Ηρακλή (Π.Ο. Τρίγλιας) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-22.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και κάθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον Cocid-19. Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών θα προσκομίζουν PCR Test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί από τις 12.30 μ.μ. για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να παραλάβουν στο εκδοτήριο του γηπέδου και να συμπληρώσουν απαραίτητο έντυπο για την είσοδο τους στις κερκίδες.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής (Π.Ο. Τρίγλιας) θα αρχίσει από την Παρασκευή 12/11/2021 και θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 09.00-15.00 και από τις 18.00-21.00.

Το Σάββατο 13/11/2021 εισιτήρια θα προπωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 09.00-15.00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (Π.Ο. Τρίγλιας) θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 14/11, 15.00) θα λειτουργήσει κανονικά το εκδοτήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για την προμήθεια εισιτηρίων, από τις 09.00-12.00.

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (Π.Ο. Τρίγλιας) η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ γενική είσοδος.

Με την αγορά των εισιτηρίων θα συμπληρώνεται από τους φιλάθλους το έντυπο ιχνηλάτησης εισερχομένων.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός."

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...