Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Να αφήσει ο κόσμος τις μεμψιμοιρίες...!


Παρέμβαση στην εκπομπή Clasico του ρ/σ Βόλος 9.86 έκανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Θεοδωρίδης,

πρώην γενικός αρχηγός αλλά και πρόεδρος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα.

Ο κ. Θεοδωρίδης με αφορμή την οριστική νομική δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε: 

«Η διοίκηση έχει μεγάλη επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει να κρατήσει τον Ολυμπιακό Βόλου ζωντανό, παρόλο που κάποιοι τον θέλουν πεθαμένο και να είναι ανύπαρκτος. Από κει και πέρα, η διοίκηση έχει κάνει ένα πολύ ωραίο αθλητικό κέντρο στον Αγιο Γεώργιο, που το βελτιώνει συνεχώς, και ίσως καμία ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 να μην έχει τέτοιο κέντρο και λίγες της Σούπερ Λιγκ 1.

Ο κόσμος πρέπει να αφήσει τις μεμψιμοιρίες και να βοηθήσει την ομάδα, γιατί ανεξαρτήτως προσώπων είμαστε Ολυμπιακός Βόλου. Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει ποιος θα ηγείται του Ολυμπιακού Βόλου πλην ενός, αρκεί να παίζει η ομάδα στα γήπεδα. Οι φίλαθλοι να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η διοίκηση έκανε το χρέος της, κέρδισε μία χαμένη μπάλα, για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους, και μάλιστα έβαλε και γκολ. Όμως τώρα το μπαλάκι πάει στους παίκτες, για να ανταμείψουν τον αγώνα της διοίκησης και τα χρήματα που έδωσε, αλλά και τον κόσμο με καλές εμφανίσεις. Ο κόσμος να γυρίσει δίπλα στην ομάδα, γιατί αυτή δέχεται ανηλεή πόλεμο την τελευταία πενταετία και εντός και εκτός Νομού. Όλοι μαζί δίπλα στην Ολυμπιακάρα μας»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...