Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ισοπαλία στην Ρόδο!


 Ισόπαλος αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ρόδο την Κυριακή.

Η ομάδα μας ,που προς το παρόν δεν θυμίζει ομάδα "Βαζάκα" αφού συνεχίζει να δέχεται εύκολα το γκολ , δοκίμασε νέα σχήματα που έδωσαν επιθετικές λύσεις ,αλλά η άμυνα συνεχίζει να «μπάζει» επικίνδυνα.

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Ξενοδόχοβ. Την τριάδα των στόπερ αποτέλεσαν οι Στάμου, Φιλίποβιτς και Μαρκοπουλιώτης. O Σκοπελίτης και o Ναά  έπαιξαν την δεκιά και την αριστερή πλευρά.Στον άξονα ξεκίνησαν οι Κόλα και ο Κιτόκο, με τον Χάσεκ να παίζει πιο μπροστά τους, και τους Κουντουριώτη και Βερνάρδο να είναι οι δύο επιθετικοί. 

Με τον τραυματισμό του Κιτόκο στο 7'  πέρασε στο ματς ο Γραικός που πήγε στην θέση του Σκοπελίτη ο οποίος μετακόμισε σε θέση αμυντικού μέσου.

Το πρόβλημα πως οι παίκτες ακόμα «ψάχνουν» την θέση τους στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε με την ευκολία που δέχεται η ομάδα μας γκολ.Στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή μας στο 27 έγινε με σουτ το 1-0 και αφού προηγήθηκε αμυντικό λάθος.

Ο Ολυμπιακός γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το παιχνίδι με τέρματα των Μπάτροβιτς με πέναλτι στο 54′ και κεφαλιά του Στάμου στο 56′.Στο 74΄η Ρόδος ισοφάρισε με σέντρα και κεφαλιά του Σταματελόπουλου.

ΡΟΔΟΣ: Γκουγκουντρής, Βουργουντζής (46’ Μίγγος), Μακρυδημήτρης (58’ Σουλάι), Χύσι (46΄Καραγιώργης), Καψάλης (46’ Σάντο), Νικολόπουλος, Μάρκοβιτς (84’ Αδαμάκης), Σταματελόπουλος, Μαρσελίνιο, Δελαπόρτας, Παπάζογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξενοδόχοβ (46’ Βούγιοβιτς), Στάμου (63’ Ντουάρτε), Φιλίποβιτς (77’ Ονάνα), Μαρκοπουλιώτης (81’ Ξύδας), Σκοπελίτης (88’ Χατζής), Ναά (75’ Κόκας), Κόλα, Κιτόκο (Γραικός), Χάσεκ (46’ Μπάτροβιτς), Κουντουριώτης (83’ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος (67’ Παπακώστας).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...