Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Νέα αναβολή,νέα κλήρωση!



Η SL 2 πλέον είναι στα σίγουρα το πιο γελοίο επαγγελματικό πρωτάθλημα στον κόσμο.

Οι τραγελαφικές δικαστικές αποφάσεις από τους συνταξιούχους ,ο θεός να τους κάνει, δικαστές ,συνεχίζουν να ταλαιπωρούν και να υποβαθμίζουν (λες και πάει πιο κάτω ) το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έβγαλε ακόμα μία απόφαση για κλάματα αφού επέτρεψε την συμμετοχή της Ζακύνθου στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει ρόστερ!

Έτσι η SL2 αποφάσισε σήμερα να «μπάσει» από το παράθυρο και την Καβάλα που ετοιμαζόταν και αυτή να προσφύγει στο διαιτητικό.

Οι γελοίες αποφάσεις του δικαστηρίου που αποτελείται από ανθρώπους που προφανώς μόνο δικαστές δεν είναι ,έχουν υποβαθμίσει το πρωτάθλημα σε τέτοιο βαθμό που μιλάμε ίσως για το πιο τραγελαφικό θεσμό παγκοσμίως.

Τι γίνεται λοιπόν από εδώ και πέρα....

-Η Καβάλα χωρίς ρόστερ θα μπει στον Βορρά και η Ζάκυνθος με ερασιτέχνες που ίσως να μπορούν να γίνουν επαγγελματίες ,ίσως όχι ,θα ενταχθεί στον Νότο.Το θέμα θα λυθεί με νέα ρύθμιση από την ΕΠΟ.Σε κάθε περίπτωση οι δύο ομάδες θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος μέχρι τον Γενάρη οπότε θα κληθούν με μεταγραφές να σώσουν την κατηγορία.

-Οι ομάδες που θα υποβιβασθούν θα γίνουν μάλλον πέντε!

-Θα γίνει νέα κλήρωση την Δευτέρα και η έναρξη του πρωταθλήματος θα πάει για τις 06-07 Νοεμβρίου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...